Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Barcelona'ya transfer olan Emre Demir açıklamalarda bulundu.

Barcelona'ya transfer olan genç yetenek Emre Demir, "Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.Uzun yıllar Barcelona forması giymek istiyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Berna Gözbaşı ise "Hedefim Ülkemize yeni Emreler kazandırmak" İfadelerini kullandı.

"Barcelona'ya transferimi, imza atacağım gün öğrendim"

"Babamla gece gündüz her zaman beraberdik ve küçükken Barcelona'ya gitme hayali kuruyordum. Bu karar açıklanınca babam da ağladı. Barcelona'ya transferimi, imza atacağım gün öğrendim. Tarif edilemez bir duyguydu... Küçüklüğümden beri hayalim Barcelona'da oynamaktı."

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da Emre Demir'in örnek olması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

"Emre 7-8 yaşına geldiğinde dalga falan geçmişler bu yaşta çocuk transfer olur mu diye. Emre’den en çok istediğim bu yaştakilere örnek olması ve Emre Demir olma hayalini kurdurması."

Genç oyuncunun vedasıyla ilgili sorulan soruya ise Gözbaşı "Emre daha burada. 18 yaşına girmedi. Vedalaşırken artık ayrı bir program yaparız. 'Gözbebeğiniz neden oynamıyor' diyorlar. Gözbebeğimiz sezon başında sakatlık geçirmişti ama şimdi hocamdan olumlu raporlarını alıyorum"  yanıtını verdi. 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Mustafa 30.09.2021 12:48
    Yaw bunun maçlarını izledim, nasıl Barcelona ya transfer oldu diye çok şaşırdım...taaki dünkü şampiyonlar ligi Maçı sonucunu görene kadar.
  • Ülkem 30.09.2021 07:51
    Maşallah Allah başarılı kılsın dinini imanını orda iyi korusun islamı ve Türkiyeyi iyi temsil etsin inşallah hayırlı olsun.
  • Alp 30.09.2021 03:58
    Maşallah diyelim ama daha yolun çok başında,Kalıcı olmak için çok çalışması lazım yoksa seneye ya malaga ya Kardemir Karabük’e
  • Törkiş eyirlayn 30.09.2021 01:49
    Ağlamayı bırakta futboluna bak lale daha yolun başında bile değilsin sanki Maradona oldun
  • Halil 29.09.2021 23:59
    Sanki cennete gittin be mübarek
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek