Montella: Kariyerimde en çok çalıştığım takım bu

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "İstediğimiz gelişmeleri görüyoruz." dedi.

Montella: Kariyerimde en çok çalıştığım takım bu
Montella: Kariyerimde en çok çalıştığım takım bu
GİRİŞ 25.09.2021 21:30 GÜNCELLEME 25.09.2021 22:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziantep FK'yi 4-0 mağlup eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Takım halinde oynadıkları bir maç olduğunu belirten Montella, "İstediğimiz gelişmeleri görüyoruz ama bazen 20 dakikadan sonra çok fazla geride görüyoruz takımı. Bunu geliştirmek istiyoruz. 3. bölgede iyi pozisyonlar bulduk, bunları değerlendirsek daha farklı olurdu. Ama 4-0 da iyi bir skor." şeklinde konuştu. 

Takımla ilişkilerinin iyi olduğuna değinen deneyimli çalıştırıcı, "Bazen 1-0 kazandığımız maçlar da olacak. Bu takımda ikili ilişkilerimin iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesle konuşuyorum anlamaya çalışıyorum. Kariyerime bakarsam belki de en çok anlaştığım takım bu." dedi.

BASIN TOPLANTISI

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ”Şunu söylemek istiyorum, aslında çalıştığımız gibi başladık maça önde basarak aynı gösterdiğimizi yaptı takım. Sonuç için çok çok mutluyum. İlk yarının belirli bölümünde takım biraz geride kaldı. Aslında biraz daha çalışmamız gereken bir konu daha var oda devamlılığı getirebilmek. Tabi ilk yarı baktığınızda kaçan pozisyonlarımız var golden sonra onları da değerlendirseydik farklı bir sonuç alabilirdik. Ama tabii ki de çok mutluyum. Takıma baktığınızda geride kalmasına rağmen çok derli toplu şekilde disiplinli bir şekilde defans yapmaya devam etti” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle devam ederse bu takım çok Can yakacak inşallah böyle devam eder
    Cevapla