Rıza Çalımbay'dan transfer ve Beşiktaş yorumu!

Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Karagümrük'ü 4-0 mağlup eden Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay'dan transfer ve Beşiktaş yorumu!
Rıza Çalımbay'dan transfer ve Beşiktaş yorumu!
GİRİŞ 25.09.2021 16:25 GÜNCELLEME 27.09.2021 19:40
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İyi bir galibiyet aldıklarını söyleyen Çalımbay, "Her şeyden önce iyi bir galibiyet aldık. Hem Malatya'da hem burada galibiyete ihtiyacımız vardı. Maçın başından sonuna kadar güzel oynadık, pozisyonlar bulduk, taraftarımızla bütünleştik. Önemli olan bunları devam ettirebilmek. Önümüzde zorlu bir Beşiktaş maçı var. Hiçbir maç kolay değil. Lig zor geçiyor. Çok dikkat etmemiz gerekiyor. Burada iyi bir galibiyet aldık ama istikrarlı devam etmemiz gerekiyor. İyi oynadık tabii ki ama hatalar da yaptık. İyi yaptığımız şeyler daha çoktu. Bu sene yoğun bir fikstürden çıkıp iyi olmaya başlıyoruz. Önemli olan bunu devam ettirebilmek. Beşiktaş maçı sonrası milli ara var. O da bir avantaj." dedi.

"Biraz daha son paslara dikkat ederse mükemmel oyuncu"

Pedro Henrique'yi öven tecrübeli teknik adam, "Transferi yaparken biz iyice bakıyoruz ediyoruz. Pedro'yu ben daha önceden de çok istedim. Alamadık o zaman, Kayseri vermedi. Çok iyi oyuncu ama hala daha tam sağlıklı değil. Biraz daha son paslara dikkat ederse mükemmel oyuncu." ifadelerini kullandı.

"Transfer ettiğimiz için memnunum"

Bu sezon ligde 4. golünü atan stoper Goutas için de konuşan Rıza Çalımbay, "Dimitrios Goutas'ta bir stoperde aradığınız tüm özellikler var. Çok faydalı oyuncu. Transfer ettiğimiz için memnunum." şeklinde konuştu.

"Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip"

Son olarak Beşiktaş maçının zor geçeceğini vurgulayan Sivasspor Teknik Direktörü, "Beşiktaş maçı bir kere zor. Bana göre Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip. Yönetimini tebrik etmek lazım. Çok kaliteli oyuncular aldılar. Aksilikler olmazsa Şampiyonlar Ligi'nde ve Türkiye'de çok iyi işler yapacaklar. Sakatlıklar olursa sıkıntı. Takım çok iyi. Bir de yakından tanıdığım taraftar var. Biz elimizden geleni yapacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 13
  • Altay1974 2 yıl önce Şikayet Et
    Normal şartlarda Sivasspor bu Beşiktaş i rahat yener,çünkü Beşiktaş çok eksik o yüzden Riza hoca olayı duygusal a bağlamamalı biraz profesyonel olun
    Cevapla
  • Cemalettin tecer 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hoca beşiktaşta yetişmiş büyümüş hizmet etmiştir şimdi ise memleketi sivasa hizmet etmektedir kendisi dürüst efendi centilmendir art niyetli düşünenler kendi kişiliklerine baksınlar ve biraz insan olmak için çalışsınlar rıza hoca mert bir yiğidodur
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz Rıza hocayla nasıl sözler söylersiniz Beşiktaş’ın gerçek kaptanı hayatını ömrünü birlere Beşiktaş’ı düşünmeden geçirmiş değildir o bizim atom karıncamız canımızdır
    Cevapla
  • Ercan Eker 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıza senin ne olduğunu biliyoruz. BJK ya yenilmek için bahaneler üretme.
    Cevapla
  • Quaresma 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kopenhang tan 5 yediği Rıza deilmi çok komik haha
    Cevapla
  • Vay 2 yıl önce Şikayet Et
    Beş yiyince Sende amma rahatlamışsin
    Cevapla
  • Sycraz 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam avrupadan 5 yer.lakin milyon avrolar harcarsınız ajax dan 9=0 yerseniz ne olur haaliniz.:):):
    Cevapla
  • Sycraz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ajax kaç atacak size acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle