Emre Belözoğlu sürprizi! Görüşme yarın

Son olarak Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan Emre Belözoğlu, Bülent Uygun ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'un gündemine geldi.

Emre Belözoğlu sürprizi! Görüşme yarın
Emre Belözoğlu sürprizi! Görüşme yarın
GİRİŞ 23.09.2021 14:30 GÜNCELLEME 23.09.2021 14:34
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük görevini yaparken Erol Bulut ile yolların ayrılmasından sonra geçtiğimiz sezon son haftalarda sarı lacivertli ekibin teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Süper Lig'in 6. haftası sonunda 1 puanla sonuncu sırada yer alan Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun'dan boşalan koltuk için Emre Belözoğlu ismi gündeme geldi.

İLK GÖRÜŞME YARIN 

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra adı A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcılığı ile anılan ve ayrıca Lazio teknik direktörü Sarri'nin ekibiyle adı anılan Emre Belözoğlu'nun da Rizespor'a sıcak baktığı öğrenildi. Bu hafta Başakşehir'e konuk olacak Rizespor'da başkan Tahir Kıran ile Belözoğlu'nun yarın bir görüşme gerçekleştirecek.

Öte yandan, Başakşehir'in de Aykut Kocaman ile yaşanacak olası bir ayrılıkta Emre Belözoğlu ile çalışabileceği iddiası da verildi.

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Erol Bulut'tan boşalan koltuğu geçici olarak alan Emre Belözoğlu, Süper Lig'de sarı-lacivertli ekiple 6 karşılaşmaya çıktı ve 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 26
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel piyasada yoktu rahattık...gene görünce sinirlerim zıpladı
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre fb nin adına güvenip futbolcuykende hocaykende hep horozlandı. Fb deyken zarar görmedi ama aynı huyunu anadolu takımında yaparsa o kulübü yakar.
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Emre Belezoğlu süper ligde antrenör olacak tecrübeye sahip değil onun bi ekranlardan uzaklaşıp 1 .lig veya daha alt liglerde pişip öyle gelmesi lazım teknik drektörlük kariyerini çabucak bitirip spor programlarına gider böyle devam ederse
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    okan buruk yada ibrahim üzülmezi al rize yazık etme kendine
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bülent hoca iyi hoca idi.. Yazık oldu.. Emre hoca Rize kadrosu ile iş yapabilecek ise anlaşsın.. Yoksa Rize ye hem para hem zaman kaybettirmesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle