Bakasetas attı Trabzonspor kazandı!

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek 5 hafta sonunda 4. galibiyetini aldı.

Bakasetas attı Trabzonspor kazandı!
Bakasetas attı Trabzonspor kazandı!
GİRİŞ 18.09.2021 17:55 GÜNCELLEME 18.09.2021 18:12
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmayı konuk ekip Trabzonspor 1-0 kazanırken Bordo-Mavililere galibiyeti getiren golü 52. dakikada Yunan futbolcu Bakasetas filelere yolladı.

Bu galibiyetle 5. maçında 13 puana ulaşan Trabzonspor, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. 5 puanlı Kasımpaşa ise 14. sıraya geriledi.

Trabzonspor, hafta içinde İttifak Holding Konyaspor'a konuk olacak. Kasımpaşa ise Aytemiz Alanyaspor deplasmanına çıkacak.



20 YILLIK REKOR GELİYOR...

Trabzonspor, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti ve deplasmanda yenilmezlik serisini 20 maça çıkararak 1981-82 sezonundaki rekorunu egale etti.



KASIMPAŞA 0 - 1 TRABZONSPOR

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Samet Çiçek, Yusuf Bozdağan

KASIMPAŞA: Ertuğrul Taşkıran, Mehmet Feyzi Yıldırım (Dk90+1 Ahmet), Brecka, Donk, Evren Eren Elmalı (Dk,. Sakıb) , Sadiku (Dk84 Doğucan) , Tarkan Serbest, Hajradinovic (Dk. 64 Eysseric), Travnik, Yusuf Erdoğan, Umut Bozok

TRABZONSPOR: Uğurcan- Peres, Ie, Hugo, Denswil, Berat Ayberk Özdemir (Dk. 46 Abdulkadir Parmak) (Dk. 50 Yusuf Sarı), Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas (Dk.83 Siopis) , Abdülkadir Ömür (Dk.83 Dorukhan), Cornelius (Dk. 74 Gervinho)

GOLLER: Dk. 53 Bakasetas (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Umut Bozok, Mehmet Feyzi Yıldırım, Tarkan (Kasımpaşa) - Denswil, Peres  (Trabzonspor)

YORUMLAR 18
  • manastırcı bako 2 yıl önce Şikayet Et
    bakasetas zaten toprağımda yasıyorum demıstı trabzonda uyum saglıyo havasından suyundan
    Cevapla
  • ikra 2 yıl önce Şikayet Et
    besiktas tehlikeli
    Cevapla
  • A. Gönültaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakasetas .ok iyi transfer oldu. çok iyi futbolcu. Yunan milli takımınında kaptanıdır ayrıca.
    Cevapla
  • emrullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina bu cornelius u kim Aldi trabzonspora?? Bu corlenius teke tek adam gecemiyor,kaleye sut cekemiyor,agir yavas kosamiyor,rakip defansi zorlayamiyor,ikili mücadele kazanamiyor ,verilem paraya yazik günah. gervinho da ayni verilen paraya yazik günah koita neden alindi sanki Türkiye de koita gibi santrafor yokdu. bu yapilan 3 transfer yanlis ve yazik verilen paraya,,, Halil Dervisogluna verseydiniz o parayi daha akilci yatirim olurdu bakin halil dervisoglu galatasaray da süper isler yapiyor forvet olarak tocu dedigin böyle olur afferin sana halil dervisoglu
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Her hafta aynı yorumu kopyalayıp durma buraya, kendini geliştir biraz.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de kaplan, Avrupa'da kedi penaltıyı bile atamadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle