Konyaspor ve Rizespor, Billel Omrani'nin peşinde!

Konyaspor'un transfer teklifinde bulunduğu CFR Cluj'un golcüsü Billel Omrani için Çaykur Rizespor'un da devreye girdiği ve bir teklifte bulunulduğu belirtildi.

Konyaspor ve Rizespor, Billel Omrani'nin peşinde!
Konyaspor ve Rizespor, Billel Omrani'nin peşinde!
GİRİŞ 03.09.2021 19:02 GÜNCELLEME 03.09.2021 19:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de devam eden transfer dönemi doğrultusunda takımlar çalışmalarını sürdürüyor. Rumen ekibi CFR Cluj'un golcüsü Billel Omrani'nin transferi için Çaykur Rizespor ve Konyaspor yarış halindeler. 

Foot Mercato'nun haberine göre Billel Omrani için ilk resmi teklif Konyaspor'dan geldi. Konyaspor'un ardından ise bir başka Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, 28 yaşındaki golcü için resmi teklifini iletti. Sezon sonu Cluj ile olan sözleşmesi bitecek Omrani'nin 700 bin Euro'luk serbest kalma maddesinin Süper Lig ekipleri tarafından ödenebileceği aktarılıyor. 

Cezayir asıllı Fransa doğumlu Omrani, 2016'da Marsilya'dan Cluj'a transfer olmuştu. Cezayir Milli Takımı'na seçilmek isteyen golcü oyuncunun farklı bir takıma transfer olmaya sıcak baktığı aktarılıyor. 

YORUMLAR 2
  • Ehlibeyt 2 yıl önce Şikayet Et
    Caykur Rizespor nasil bir dengesiz klup? Konyasporun talip oldugu neredeyse tum futbolculara talip oldular. Zaten ellerinde 2 forvet var neden tekrar 3.yu aliyorsunuz? Insallah kumeye gidersiniz
    Cevapla
  • Konyalim Yuru 2 yıl önce Şikayet Et
    Billel Omrani icin alkol probleminin oldugu soyleniyor. Her iki kulube de gelmesin oyuncu problemli olabilir
    Cevapla