Mustafa Denizli: Altaylı olduğum için sineye çekiyorum

Efsanesi olduğu Altay’ı Süper Lig’e taşıyan Teknik Direktör Mustafa Denizli, yeni sözleşme için yönetimin kendisinden cevap beklediği yönündeki haberlere açıklık getirdi. Tecrübeli teknik adam, “Cevap bekleyen benim” dedi.

Mustafa Denizli: Altaylı olduğum için sineye çekiyorum
Mustafa Denizli: Altaylı olduğum için sineye çekiyorum
GİRİŞ 01.07.2021 13:22 GÜNCELLEME 01.07.2021 13:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzmir temsilcisi Altay’ı 18 yıl aradan sonra Süper Lig’e taşıyan Mustafa Denizli, sözleşmesi konusunda açıklamada bulundu.

Son günlerde basında yer alan sözleşme için kendisinden cevap beklendiği yönündeki iddiaları yanıtlayan deneyimli teknik adam, yaklaşık bir ay önce Altay yönetimi ile görüştüklerini ve o görüşmede olumlu yanıt verdiğini açıkladı. Denizli, “Cevap bekleyen benim” açıklamasını yaptı.

Mustafa Denizli, “Başkanla yaklaşık bir ay önce görüştük ve yeni sezonda beraberiz dedik. Ben de Süper Lig’de kalıcı olmak adına transfer raporu hazırlayıp kendilerine sundum. Verdiğim transfer listesi kulübün transfer bütçesinin altında. Bu süreçte ne benimle ne de verdiğim rapor doğrultusunda transferle ilgili bir gelişme olmadı. Transferler gerçekleştiği takdirde ben devam ederim. Ben kararımı zaten bir ay önce verdim. Altaylı olduğum için bazı şeyleri sineye çekiyorum. Cevap bekleyen benim” diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’in bitimine 2 hafta kala Altay yönetiminin çağrısı üzerine alacağı ücretin Mehmetçik Vakfı ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’na bağışlanması şartıyla görevi kabul etmiş ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı.

Denizli, play-off’ların ardından Altay’ı Süper Lig’e taşıdı. Altay’da pazartesi günü yapılan genel kurulda Özgür Ekmekçioğlu yeniden başkanlığa seçilmişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Osman45 2 yıl önce Şikayet Et
    Altayin kasasinda para yok olmayan parayla nasil transfer yapacaksin yonetim ne yapsin eli kolu bagli
    Cevapla
  • ABDULLAH EMİR 2 yıl önce Şikayet Et
    denizli fb ye gelse alikoc olmadık yabancı getireceğine cocu gibi gel denizliyi getir takımın basına
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Denizli gibi bir efsane futbol adamı ve en önemlisi ahlâk abidesi kişiliğe Altay gibi bir takım ve onu yönetenler bu saygısızlığı yapamaz. Ayıptır.
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    malesef buraya kadarmış yazik
    Cevapla
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Altay yönetimi,daha cok para vererek yabancı bir teknik adam getirin.sonra onu 3 ayda kovup dünya tazminat ödeyin.sonrada Denizli yi getirirsiniz
    Cevapla