Erol Bulut: Yabancı sayısı serbest olmalı

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut ve yeni kulüp başkanı Cevdet Akınal, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Erol Bulut: Yabancı sayısı serbest olmalı
Erol Bulut: Yabancı sayısı serbest olmalı
GİRİŞ 27.06.2021 21:03 GÜNCELLEME 27.06.2021 21:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, yabancı kuralının yanlış olduğunu ifade ederek, A Milli Futbol Takımı'nın performansının kendisini şok ettiğini vurguladı.

Kısa süre önce eski başkan Mehmet Büyükekşi'den görevi devralan Cevdet Akınal ve Gaziantep Futbol Kulübünün yeni Teknik Direktörü Erol Bulut, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Erol Bulut, hedefi olan bir takıma geldiğini ifade ederek, "Yeni bir süreç başladı. Bugün burada olmaktan mutluyum. Kulübün hedeflerini biliyorum. Hedefimiz üst sıralarda yer alabilmek. En iyisini yapmaya çalışacağız. Bu futbolcu, yönetim ve medyamızla birlikte olması gerekiyor. Ben değil, biz olarak yola çıkıp sonuna kadar götüreceğiz. Sonuçta büyük bir kulüpten ayrıldığınızda hedefi olan bir kulübe gitmek istedim. 2 sene önce yine Gaziantep FK ile görüşmüştüm. Son 2 senedir Gaziantep FK ilk 10 içerisinde yer alan bir takımdır. Şu an hem Avrupa hem de Türkiye'de transfer ile ilgili hareket yok. Takıma bakacağız analiz ediyoruz. Eksiklerimizi yönetimimize sunacağız. Doğru kişileri yan yana getirip oynatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"YABANCI SAYISI SERBEST OLMALI"

Yabancı sınırlamasının yanlış olduğunu söyleyen Bulut, "Yabancı sayısı serbest olmalıdır. Kısıtlama ile alt yapıdan iyi oyuncu çıkmaz. 14 yabancı serbestken daha çok yurt dışına oyuncu gönderdik. Bu kulüpte hak eden oynayacak" açıklamasını yaptı.

"MİLLİ TAKIMIN PERFORMANSI BENİ ŞOK ETTİ"

Milli takımın performansına da değinen Bulut, "Milli takımın Avrupa Şampiyonası'ndaki performansına ben de şoktayım. 9 maçta 7 galibiyet alan bir takımın puan almadan elenmesi beni şaşırttı. Oyuncular Türkiye'ye dönelim havası veriyordu" ifadelerini kullandı.

"GÖREVE GELDİKTEN 2 GÜN SONRA EROL HOCAYLA ANLAŞTIK"

Göreve geldikten sadece 2 gün sonra Erol hocayla anlaştıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ise "Bu bir tanışma toplantısıdır. İlk işimiz aklımızda Erol hoca vardı konuştuk. Bir hafta müddet istedi. Biz de yok seni göndermeyiz dedik ertesi gün anlaştık. 2 günde teknik direktörümüzle anlaştık" değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR 1
  • Sivasspor 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunda Yetiştirme derdi yok.hep hazır.nereye kadar böyle gider
    Cevapla