'Gökdeniz'i almak isteyen olursa bonservisi 5 milyon Euro'

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, takımdaki hiçbir futbolcuya transfer teklifi gelmediğini belirterek, "Gökdeniz’i almak isteyen olursa bonservisi 5 milyon Euro" dedi.

'Gökdeniz'i almak isteyen olursa bonservisi 5 milyon Euro'
'Gökdeniz'i almak isteyen olursa bonservisi 5 milyon Euro'
GİRİŞ 25.06.2021 11:08 GÜNCELLEME 25.06.2021 11:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. İç transferde de görüşmelerin sürdüğünü anlatan Çetin, Fedor Kudryashov ile anlaşmaya çok yakın olduklarını belirtti.

Teknik direktör Ersun Yanal ile transfer çalışmaların sürdüğünü aktaran Çetin, "Bu hafta 3-4 futbolcuyla sözleşme imzalamayı planlıyoruz. Paul Mukaiuri ile gelişime açık futbolcu olması nedeniyle mukavele uzatarak yeni sözleşme yapılacak. Orta sahaya, hücuma en az 3 transfer istiyoruz. transferlerle ilgili sıcak görüşme yaptığım futbolcular var" diye konuştu.

Gökdeniz Bayrakdar hakkında transfer söylentilerinin doğru olmadığına değinen Başkan Çetin, şunları söyledi:

"Bizim takımımızda hiçbir futbolcuya resmi teklif gelmedi. Gayri resmi olarak da hiçbir kulüp başkanı ’şu futbolcuyu kaça satarsınız’ diye beni aramadı. Gökdeniz’in bana göre bu sene bonservisi 5 milyon euro. ’Trabzon’a 1.5 milyon euro, İstanbul takımından 3 milyon euro isteniyor’ gibi sosyal medyada söylentiler var. Gökdeniz’i almak isteyen olursa bu yıl için bonservisi 5 milyon Euro."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı oyuncu lara kızıyoruz ama şimdi buna bakınca ne olacak diyorom beş milyon Euro edermi bu bunum hakkı beş yüz Euro
    Cevapla
  • Fırtına 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende alt yapına önem verip yetiştir bak o zaman o zaman o paralara kime satacak oyuncuyu bugğünkü yerli piyasısı oyuncuların bana göere 500bin liradan yukarı para vermek enayilik en güzel örneği avrupa maçları adamlar okuldan yetiştiriyor biz mahalle ve sokakdan alıp oynatıyoruz aradaki frak bu
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Saf ve tüketim düşkünü İstanbul dükalığı olmasa bu kulüpler topçularını 5 10 milyon euro lara nasıl satacaklar adamları alt yapıya yatırım yapalım adeta bir kolej misali bir yapı oluşturup Türk gençliğini spolarla bulusturalim projesini yapacak bir başkan çıkacakmı?
    Cevapla
  • barakuda 2 yıl önce Şikayet Et
    yabancı sınırından sonra seyredin siz şimdi yerli oyuncuların fiyatlarını avrupanın ikinci liglerinde oynayamayacak oyuncular artık levandovskilerle yarışır
    Cevapla
  • Kuzey 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bi git şuradan
    Cevapla