Flaş Boupendza iddiası! Koptu gidiyor

Hatayspor formasıyla Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza'nın yeni adresi Gabon basınına göre netleşti.

Flaş Boupendza iddiası! Koptu gidiyor
Flaş Boupendza iddiası! Koptu gidiyor
GİRİŞ 26.05.2021 16:31 GÜNCELLEME 26.05.2021 17:58
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ve Galatasaray, Gabonlu futbolcu için Hatayspor ile görüşmelere başlamıştı. Ancak mutlu sona İtalyan ekibi Atalanta ulaştı. Gabon basını, Hatay ve Atalanta'nın, 8 milyon Euro'ya el sıkıştığını yazdı. İki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve gelecek hafta transferin resmen açıklanmasının beklendiği vurgulandı.
Hatayspor'un 24 yaşındaki golcüsü attığı 22 golle müthiş bir performans sergilerken tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Süper Lig'den Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere yurt dışından da birçok teklif alan Gabonlu golcü ile Atalanta'nın el sıkıştığı belirtildi.

G.Saray, F.Bahçe ve Celtic istiyor

Rusya Premier Lig ekiplerinden Krasnodar, Boupendza için Hatayspor ile prensip anlaşmasına varmış, kulüp yöneticileri Hatay'a kadar gelip transferin detaylarını konuşmuştu. Aaron Boupendza ise kariyerine Rusya'da devam etmek istemediğini belirterek, sezon sonunda transfere karar vereceğini açıklayarak Hatayspor'da kalmıştı.
Gabon basınında yer alan habere göre Aaron Boupendza'ya Galatasaray, Fenerbahçe ve Celtic'in ardından Atalanta da talip oldu. Gabon Review sitesinin son dakika olarak duyurduğu haberin detayında Atalanta ve Hatayspor'un resmi transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.

 8 milyon Euro teklif ettiler

Atalanta'nın Hatayspor'a ilk etapta 8 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu belirtildi. Haberde iki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve gelecek hafta transferin resmen açıklanmasının beklendiği vurgulandı. (İHA)

YORUMLAR 25
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    Gabon basınına göremi? Dünya haritasında yerini zor buldum. Bunların basınını varmış birde
    Cevapla
  • el_turco 2 yıl önce Şikayet Et
    süpersin;))
    Cevapla
  • @li 2 yıl önce Şikayet Et
    etmez o paraya, Avrupa takimi almaz. Ancak bizim takkmlar bu paralarla yur disjndan oyuncu alirlar
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    demek kücümsenecek bir Ligimiz yokmus. Genc futbolcuyu parlatirsan, ciddi bonservis gelirleri elde edebiliyormussun. Trabzonspor gibi moruklari toplamayin, Fenerbahce gibi genclere yatirim yapin.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesela Mesut gibi, Gökhan gibi, Caner gibi mi?
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut ozil gibi gencecik yetenekler
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Gitsin, orada hiçbir şey yapamaz, kazanan Hatay olur..
    Cevapla
  • Sırat 2 yıl önce Şikayet Et
    alanın elinde patlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle