Denizlispor'un aslarına Süper Lig'den kanca

Süper Lig'de küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Yukatel Denizlispor'da takım da dağılıyor.

Denizlispor'un aslarına Süper Lig'den kanca
Denizlispor'un aslarına Süper Lig'den kanca
GİRİŞ 13.05.2021 14:56 GÜNCELLEME 13.05.2021 14:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Son olarak Galatasaray'a evinde 4-1 kaybeden ve son hafta deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük müsabakasıyla lige veda edecek olan yeşil-siyahlılarda takımın önemli oyuncuları Rodallega, Recep Niyaz, Mustafa Yumlu ve Leismann'a şimdiden birçok kulübün talip olduğu ifade edildi. Denizlispor'la sözleşmesi bu ay sonunda bitecek Hugo Rodallega'yı Göztepe, Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor'un istediği bildirildi.

Denizlispor'da 2 sezondur forma giyen 35 yaşındaki Kolombiyalı bu sezon takım küme düşmesine rağmen 27 maçta 14 gol atarak yıldızlaştı. Ege ekibiyle 2 yıllık sözleşmesi bulunan orta saha Recep Niyaz için de Süper Lig'den birçok kulübün devreye girdiği ileri sürüldü. Yine Denizlispor'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan stoper Mustafa Yumlu için de Kasımpaşa'nın ciddi bir teklifte bulunduğu vurgulanırken, Fabiano Leinsmann'ın da yurt dışında kariyerini sürdürmek istediği kaydedildi. Alacaklarını tahsil edemediği için sezon devam ederken takımdan ayrılan Şilili Sagal'ın da gelecek sezon Süper Lig'de başka bir takımda oynamasının söz konusu olduğu öğrenildi.  

YORUMLAR 6
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi futbolcular olsa takımı ligde tutarlardı
    Cevapla
  • Sahinsivas 2 yıl önce Şikayet Et
    Sagal Sivasspor lu artık.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ordan Trabzonspor'a sadece Sagal gelsin, diğerleri isteyene gidebilir.
    Cevapla
  • Mahir 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’den başka ülke yok mu bu yabancılar için, başarı yok takım takım dolaşıp altyapıdan yetişen gençlerimizin önünü tıkıyorlar
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    sagal ı bjk almalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle