Rıza Çalımbay: “Takımımla gurur duyuyorum”

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Oynadık, oyunu çirkinleştirecek hiçbir şey yapmadık" dedi.

Rıza Çalımbay: “Takımımla gurur duyuyorum”
Rıza Çalımbay: “Takımımla gurur duyuyorum”
GİRİŞ 12.05.2021 00:34 GÜNCELLEME 12.05.2021 00:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 Süper Lig'in 41. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, ligi 5. sırada bitirmek istediklerini söyledi.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, maçtan önce herkesin kendine göre yorumlar yaptığını kaydetti.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk, kendilerinin ise beşincilik hedefi olduğunu vurgulayan Çalımbay, "Buraya puan ya da puanlar için geldik. Amacımız buradan en kötü puan almaktı ama hedefimiz galibiyetti. Bir deplasman takımı Fenerbahçe'ye karşı nasıl oynarsa öyle oynamaya çalıştık. Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu biliyorduk." ifadelerini kullandı.

Hem kendilerinin hem de Fenerbahçe'nin güzel pozisyonlar yakaladığını anlatan Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Oynadık, oyunu çirkinleştirecek hiçbir şey yapmadık. Fenerbahçe ikinci yarı risk aldı. Bizim açımızdan önemli bir maçtı. Maç öncesi Hatayspor bizden öndeydi. Onları da yakaladık. Kalan tek amacımız, son maçı kazanıp ligi 5. sırada bitirmek. Takımımla gurur duyuyorum. Hepsinde yorgunluk, bıkkınlık var. En çok maç oynayan takımlardan biriyiz. Büyük özveride bulundular. Güzel bir seri başlattık. Zor durumdan buralara kadar geldik."

YORUMLAR 4
  • Alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    edenbulur Beşiktaş maçlarında 3 puanı hediye et FB maçlarında iyi oyna ligden düşersiniz inşallah.fb nin şampiyonluğunu engelleyen kalitesiz rıza calim
    Cevapla
  • TATAR REMİ 2 yıl önce Şikayet Et
    sonunuz denizlispor gibi etme bulma dünyası sizede gelir
    Cevapla
  • Pişmanoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıza efendi baya sevinmiştir. Bjk li olduğunu nasıl belli ediyor. Nerdeyse sahaya çıkıp oynayacak. Bjk ile berabere kaldığı maçta çok üzgündü... Fener bunu unutmaz
    Cevapla
  • sedat kar 2 yıl önce Şikayet Et
    üstüne su ic yutarsin
    Cevapla