Demba Ba: Oruç tutmamam gerektiğini söylediler

Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Senegalli golcü Demba Ba ayrılık sürecine ilişkin ilk kez açıklamalarda bulundu.

Demba Ba: Oruç tutmamam gerektiğini söylediler
Demba Ba: Oruç tutmamam gerektiğini söylediler
GİRİŞ 04.05.2021 14:10 GÜNCELLEME 04.05.2021 14:24
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Demba Ba sessizliği bozdu.

İngiliz basınından Sky Sports'a konuşan Senegalli golcü ayrılık sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Yönetim, teknik direktörün sezonun geri kalanında beni pek fazla oynatmayacağını söyledi" diyen Demba Ba, "Kariyerime olan saygılarından ötürü kontratımı erken sonlandırmaya karar verdiler." dedi.

"Ona vücut dilini beğenmediğimi söyledim"

Sözleşmesi sona erdirilmeden birkaç hafta önce teknik direktör Aykut Kocaman ile ofisinde bir araya geldiklerini söyleyen Ba, "Bana performansımdan memnun olmadığını söyledi. Bende ona vücut dilini beğenmediğimi söyledim. O da bana aynısını söyledi. Fakat her şey yine de iyi ilerliyordu ve yeni dönemde ilk 11'de yer alacağımı söyledi." dedi.

Fenerbahçe karşısında kadroya alınmadığında çok şaşırdığını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Çünkü yaptığımız konuşma bu şekilde değildi." dedi.

Aykut Kocaman'ın kendisini oynatmamasının nedeninin oruç tutması olduğu yönündeki iddiaları da değerlendiren golcü oyuncu buna inanmak istemediğini söyledi.

'Takımda oruç tutan ve oynamaya devam eden başka oyuncular vardı'

Demba Ba, "Oruç tutmak istediğim için takımdan gönderildiğim söylentileri doğru değil. Çünkü takımda hala oynayan ve oruç tutan başka oyuncular var. Ancak bazıları Ramazan gelmeden önce bana oynamak istiyorsam oruç tutmamam gerektiğini söylediler. Ben de oruç tutacağımı söyledim" ifadelerini kullandı.

"Kendim ve ailem için en iyi kararı vereceğim"

Geleceğini hakkında da konuşan tecrübeli oyuncu, "Son birkaç yıldır futbolun her zamanki neşesini kaybetmesine neden olan birkaç durum oldu ancak ben futboldan keyif almaya devam etmek istiyorum. İngiltere seçeneklerimden biri olabilir. Herhangi bir ülkede sıkışıp kalmak istemiyorum. Neler olacağını ve nerede devam edeceğimi zamanla göreceğiz. Kendim ve ailem için en iyi kararı vereceğim." dedi.

YORUMLAR 65
  • arzıncan 2 yıl önce Şikayet Et
    nedeni çok basit gocaman aykut fener cumhuriyetinin ali menfaatlerini gözeterek Demba Ba yı kadrodan çıkarmış
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu önemli bir spor adamıdır. Önemli bir teknik direktördür. Çalıştırmış olduğu tüm takımları daha üst sıralara taşımıştır. Şu an Başakşehir de düşme potasından çıkmıştır. FB ile FB tarihinin Avrupa'daki en büyük başarıyı elde etmiştir (yarı final). Üç yıldır FB, Aykut Kocaman'dan sonra ancak onun bıraktığı yere gelebilmiştir (ikinci sıra). Konyaspor ve FB ile Türkiye Kupası. FB ile lig şampiyonluğu. Alex en fazla süreyi onun döneminde almıştır. En fazla golü de onun döneminde atmıştır. Takımda oruçlular da top oynamaktadır. Oruç tutmayanlar da... En önemlisi de 3 Temmuz'da FETÖ'ye karşı dimdik ayakta durmuştur!
    Cevapla
  • Aplarslan Ak 2 yıl önce Şikayet Et
    Aykut ligdeki en itici teknik direktor. haa belki terim ile yarışır. futbol yok. son iki macta paçayı kurtardi galiba. yoksa düşüyordu. geleli kac hafta oldu. once alex i çekemedi. kendinden onde idi alex o donemde.. sonra ba nin kariyerini kaldıramadı. ezilmekten korkan bir insan.
    Cevapla
  • yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    aykut, Allah(c.c)seni bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz Ba
    Cevapla
  • Gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence aykut kocamani gonderin problem o dur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle