Çağdaş Atan: Duygulandım, kendimi de zor tutuyorum

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Beşiktaş maçından sonra ortaya atılan iddiaların çok çirkin olduğunu ve canlarını yaktığını söyledi.

 Çağdaş Atan: Duygulandım, kendimi de zor tutuyorum
Çağdaş Atan: Duygulandım, kendimi de zor tutuyorum
GİRİŞ 13.04.2021 00:36 GÜNCELLEME 13.04.2021 01:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan, Beşiktaş'a 3-0 kaybettikleri maçtan sonra ortaya atılan iddiaların çok yakışıksız olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş maçından sonra söylenenler, ortaya atılan iddialar o kadar çirkin ve karalayıcıydı ki, canımızı çok yaktı. Böyle şeyler duyduğumuz için çok üzgünüz. 15-16 sene profesyonel futbol hayatım var. Hiçbir yerde adım böyle anılmadı. Çok yıprandık. Oyuncularım, kulübümüz için söylendi."

"Marafona, İstanbul'dan Alanya'ya otobüsle geldi"

"Büyük takımların başımızın üstünde yeri var. Ben Çağdaş Atan olarak kulübüm ve Alanyaspor marka olarak kimsenin oyununun parçası olamaz. Kimse bizim üzerimizde böyle haklar iddia etmesin. Üzgünüm böyle şeyler konuştuğum için. Duygulandım, kendimi de zor tutuyorum. Marafona, İstanbul'dan Alanya'ya otobüsle geldi. Tek başına kalmak istedi. Bunlar çok yakışıksız. Bunları konuşmak bile üzücü. Duygulandım, kendimi de zor tutuyorum. "

YORUMLAR 12
  • akıllı adam 3 yıl önce Şikayet Et
    sevgili çağdaş yatan, adamların idman sahasında antrenman yapan hangi futbolcunu oyuna konsantre edebilirsin. başka yer mi yoktu. iyi niyetli oyuncuları bile deforme ettin. kusura bakma ne olduğunu dünya alem gördü. yemezler...
    Cevapla
  • Hasanpaşa 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu iftiracı zihniyete bişey sormak istiyorum Ersin in Erzurum spordan yediği gol şike olabilirmi çünkü elleriyle kendi kalesine attı bi yorum yapında bu gol için ya arkadaş birine iftira atmak bu kadar kolaymı bunun öbür tarafıda haaa tabi inanlar için söylüyorum inançsızlar zaten iftirada atar çamurda
    Cevapla
  • Güzel İnsan 3 yıl önce Şikayet Et
    laaa insanda azıcıkta olsa utanma olur dimi ,canları yanmış mışta kendini zor tutuyormuş muş..utanmazlık bu galiba
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Alanya'ya yürüyerek gitse daha iyi olurdu.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yedik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle