Hikmet Karaman: Şampiyonluğumuz tescil edilmeli

Süper Lig ekibi Ankaragücü'nün teknik direktörü Hikmet Karaman, 1949 yılında kazandıkları Türkiye şampiyonluğunun TFF tarafından tanınmasını istedi.

Hikmet Karaman: Şampiyonluğumuz tescil edilmeli
Hikmet Karaman: Şampiyonluğumuz tescil edilmeli
GİRİŞ 05.04.2021 19:03 GÜNCELLEME 05.04.2021 23:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklar için yaptığı başvurunun ardından diğer kulüplerde harekete geçti. Başkent ekibi Ankaragücü'nden de çarpıcı bir hamle geldi.

"ŞAMPİYONLUĞUMUZ TESCİL EDİLMELİ"

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Şampiyonluğumuz tescil edilmeli." şeklinde bir paylaşım yaparak TFF'ye mesaj gönderdi.

Ankaragücü, 1949 yılında kazandıkları Türkiye şampiyonluğunun TFF tarafından tanınmasını istiyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da 1959 öncesinde şampiyonluğu bulunan Ankara ekipleriyle bir araya gelirken, Ankaragücü'ne de ziyarette bulunmuştu.

YORUMLAR 13
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluklar kulüpler için bu kadar önemli O zaman kulüplerin kuruluş tarihinden itibaren tüm şampiyonlukları Futbol federasyonu nun geçerli sayması lazım
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de dedemin İstiklal savaşı madalyasından istiyorum...!Bu ne iştir? Fenerbahçe ne garip isteklerde başlık açıyor, büyük saçmalık bu işler...Ortalığı karıştırmak...Biraz kendimize gelelim. Federasyon bu ve bu nevi taleplerle uğraşmasın. Sanki 50 kez şampiyonluk verilse ne olacak ki. Türkiye’nin sadece 1 dünya üçüncülüğü var. Futbolumuz yerlerde sürünüyor. Şenol GÜNEŞ ile biraz nefes aldı. Bırakın bu işleri de futbol oynayın.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    cok sacma bisey gecen yillardaki basarilardan dolayi gunumuzde para kazanmak sacma sampiyon olmus 50 yil once ama halen onun parasini kazaniyorsun boyle olunca gunumuzun takimlarinin hakki yeniliyor
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü’nün bir şampiyonluğu verilse ne olur verilmese ne olur. Başarısızlığı örtmek için beyhude uğraştır bunlar.
    Cevapla
  • FATİH 3 yıl önce Şikayet Et
    1910 ve sonrasınında şampiyonluklarıda verilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle