Aykut Kocaman: Milli Takım, tek kelimeyle olağanüstü

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, A Milli Futbol Takımı'nın performansının tek kelimeyle muhteşem olduğunu söyledi.

Aykut Kocaman: Milli Takım, tek kelimeyle olağanüstü
Aykut Kocaman: Milli Takım, tek kelimeyle olağanüstü
GİRİŞ 26.03.2021 22:19 GÜNCELLEME 26.03.2021 22:19

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman "Atabileceklerinin minimumunu atan, yiyebileceklerinin de maksimumunu yiyen bir takımız" dedi.

Medipol Başakşehir'in Antalya kampında beinsports'a konuşan Aykut Kocaman "Geldiğimde sorunlar vardı. Bu oyunun içinde yüzlerce şey oluyor bir anda. 22 kişinin birbiriyle olan ilişkisi maçların gidişatını etkiliyor. Oyuncular geçen seneden sonra bir rahatlama yaşadı ve bizim işimizde de tehlikeli bir şey bu. Son 4-5 maçlık periyotta, nispeten yapmak istediklerimize yakın, oyunun kontrolünü ele alan, son 1-2 maçta da bunu kaliteye çevirmeye çalışan bir takım olduk. Atabileceklerinin minimumunu atan, yiyebileceklerinin de maksimumunu yiyen bir takımız, var olan göstergelere göre. Bunu tersine çevirebilmek, hedeflerimizden biri olacak" ifadelerini kullandı.

 "Milli Takım, tek kelimeyle olağanüstü"

Hollanda'yı 4-2 mağlup eden A Milli Takım'ın performansından övgüyle bahseden Kocaman "Milli Takım, tek kelimeyle olağanüstü" dedi.