Günün ilk maçında 4 gol var kazanan yok!

Süper Lig'de 28. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor sahasında Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı.

Günün ilk maçında 4 gol var kazanan yok!
Günün ilk maçında 4 gol var kazanan yok!
GİRİŞ 03.03.2021 15:25 GÜNCELLEME 03.03.2021 15:42
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, evinde Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı. 17’nci dakikada Aatif’n penaltı golüyle öne geçen mavi-beyazlılar, 30’da Adam Sobiech ve 53’te Nahuel Castro’nun golleriyle 2-1 yenik duruma düştü. Ev sahibi takımın beraberlik golü 63’üncü dakikada Osman Çelik’ten geldi.

ERZURUMSPOR 2 - 2 KARAGÜMRÜK

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Ali Şansalan, Mehmet Metin, Mehmet Kısal

BB. ERZURUMSPOR: Jakub Szumski- Da Costa, Butko, Omolo (Dk. 55 Osman Çelik), Petrus, Elbasan Rashani (Dk. 55 Novikovas), Zakarya Bergdich (Dk. 74 Hasan Hatipoğlu), Leo, Cenk Ahmet (Dk. 55 Emrah Başsan), Aatif, Ricardo Gomes (Dk. 33 El Kebir)

FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.: Emiliano Viviano- Pablo Roco, Rodrigo Biglia, Adam Sobiech (Dk. 76 Mevlüt Erdinç), Borini (Dk 85 Lens), Alassane Ndao (Dk. 73 Yannis Salibur), Eggen Hedenstad (Dk. 84 Koray Altınay), Jure Balkovec, Matias  Campi, Nahuel Castro (Dk. 85 Jimmy Durmaz), Bertolacci

SARI KART: Cenk Ahmet, Omolo, Novikovas, Emrah Başsan (BB. ERZURUMSPOR), Eggen Hedenstad (F.KARAGÜMRÜK A.Ş.)

GOLLER: Dk. 17 (p) Aatif, Dk. 63 Osman Çelik (BB. ERZURUMSPOR), Dk. 30 Adam Sobiech, Dk. 53 Nahuel Castro (F.KARAGÜMRÜK A.Ş.)

YORUMLAR 19
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum da doğru dürüst futbolcu yok Türk yokta, yabancılarda sanki kenyadan, tanzanyadan somaliden bir çuval patatese şişko şiko şeyleri ucuz olsun diyemi getirdiler anlaşılır gibi değil, bu maçtan sonra mesut hocayıda değiştirdiler dedim ama öbür maça kaldı galiba hocayı değil kafayı değiştirin üzülüyoruz hakketen asansör takım olmaktan, o şanlı formanın hakkını veremiyorlar, disiplinsiz bir takım toplama sanki.
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ligi İstanbul ligi yaptılar. Erzurumun işi çok zor artık. Düşmesi muhtemel takımlar Denizli, Erzurum, Ankaragücü, Kayseri, Gençlerbirliği hep Anadolu takımları Kasımpaşa, Karagümrük, kalacak bu arada Başakşehiri bir operasyonla kurtaracaklar. Erzurumsporun Galatarsaray maçlarınada yediği gollere bir bakın. Ligin ilk yarısında Erzurumdaki maç tam bir rezillikti. En iyisi İstanbul ligi ve Anadolu ligi ayrı ayrı oynansın. hiç olmazsa o zaman sahada üç beş Türk görürüz.
    Cevapla
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın bu Türk yok Türk yok laflarını. Sanki ortalık yetenekli Türk futbolcuyla kaynıyorda takımlar oynatmıyor. Birazcık yetenekli olan da para kazandımı biti kanlanıyor kendini messi zannediyor. Sonra sönüp gidiyor.
    Cevapla
  • dadaşım 3 yıl önce Şikayet Et
    yok avusturya ligi , şu yorumlara bak hele niye feneriniz de beşiktaşınız da galatanız da olunca sesiniz çıkmıyor da erzurum olunca patlıyorsunuz sizi ilgilendirir mi şehir bizim takım bizim yendiğinde seviniyor yenildiğinde üzülüyormusunuz hayır o zaman kesin sesinizi şehrinizin takımı dururken elin bilmem neyi ile şey yapmayın,türk yok evet demek becerikli futbolcu yok
    Cevapla
  • TürkMücahid 3 yıl önce Şikayet Et
    kadrolara bakar mısınız ? Cenk Ahmet olmasa, yabancı ligden takımlar derdik !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle