Hikmet Karaman dönemi resmen başladı

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, teknik direktör Hikmet Karaman ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Hikmet Karaman dönemi resmen başladı
Hikmet Karaman dönemi resmen başladı
GİRİŞ 10.02.2021 12:54 GÜNCELLEME 10.02.2021 12:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, teknik direktör Hikmet Karaman ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli teknik adam için Beştepe Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. İmza töreninde Ankaragücü Başkanı Fatih Mert ve Hikmet Karaman yer aldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Beştepe Tesislerimizde gerçekleştirilen Başkanımız Sayın Fatih MERT’in katıldığı imza töreni ile takımımızın teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi.1.5 yılık sözleşme imzaladığımız yeni Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman’ın camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 15
  • reis 3 yıl önce Şikayet Et
    2008 senesinde 1-2-3-4 taktiğiyle bizi kümede tuttu forvette mustafa özkan vardı
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    dön dolaş başarısı olmayan lobisi kuvvetli hocalar imza atıyor birde genç hocalara verin bakalım takımları... geçmiş olsun şimdiden ankaragücüne
    Cevapla
  • 28 Giresun 3 yıl önce Şikayet Et
    Hikmet Karaman Ankaragücün de başarılı olacak ve takımı süper lipde tutacaktur.. Sadece işine karışılmasın ve kendine güven duyulsun.. Bilgi ve becerisi deneyimi üst seviyede bir teknik direktör.. Olumsuz yargıılara katılmıyorum.
    Cevapla
  • Malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Hikmet hoca teknik direktörlük misyonunu tamamladı. Geçen yıl malatyasporda yaptıklarına (daha doğrusu yapamadıklarına) yakinen şahit olduk.
    Cevapla
  • BESIKTAS lı senol 3 yıl önce Şikayet Et
    lider takimlar teknik direktoru ama sondan simdiden gecmis olsun a güçü sertalilerle oynarsiniz kardes kardes seneye 2.ligde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle