Ersun Yanal'dan Alper Ulusoy'a sert tepki!

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Ersun Yanal'dan Alper Ulusoy'a sert tepki!
Ersun Yanal'dan Alper Ulusoy'a sert tepki!
GİRİŞ 03.02.2021 21:59 GÜNCELLEME 04.02.2021 00:18
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Antalyaspor, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı ve yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. Akdeniz ekibinde teknik patron Ersun Yanal, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu vurgulayan Yanal, ''Sergen Hoca ile hedeflerini çok güzel kovalıyorlar, zevkle izliyoruz. İyi futbol oynuyorlar, hedeflerini sezon sonuna kadar sürdüreceklerdir. Biz de kendi mücadelemizi götürmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

"Kardeşim bu hatayı yapmayacaksın!"

Maçın hakemi Alper Ulusoy'a tepki gösteren tecrübeli hoca, "Sistemi sorgulatmayın! Hepimiz çok üzgünüz. Pandemi var, 21 takım var. Turneye çıkmış tiyatrocular gibi sürekli maç yapıyoruz. Herkesin sinirleri gergin. İstatistikler kısa etek gibidir, onu istediğiniz yere çekebilirsiniz. Antalyaspor 2 şut attı ama hakem 1 şut attı. Allah'tan o gol olmadı. Kardeşim bu hatayı yapmayacaksın. Bu hatayı yapıyorsan bu işi yapmayacaksın." ifadelerini kullandı.

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, maçtaki hakem yönetimine tepki göstererek, "VAR'ı getirdik. VAR da bu sorunu çözemiyor. Bu sistem, bu iş bu adamlarla yürümüyor. Sanıyorum bunlar futbola yabancı." dedi. 

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin hedefleri olduğunu, bu hedeflere teknik direktör Sergen Yalçın ile başarılı bir şekilde yürüdüğünü söyledi. 

Antalyaspor'un transfer yasağı olan tek takım olduğuna dikkati çeken Yanal, bu durumun kendilerine hem dezavantaj hem de avantaj getirdiğini kaydetti. 

Gençlerle deneyimi olan oyuncuların karmasıyla önemli bir yol yürüdüklerini düşündüğünü aktaran Yanal, "Haftada 2 maç yapıyoruz. Çok yoğun bir trafik var. Hepimiz stresli, gerginiz. Bu gerginlikler zaman zaman farklı yorumlara neden oluyor. İnsanlarımızın pandemiden dolayı sokağa çıkma kısıtlamalarında en büyük eğlenceleri futbol oldu." diye konuştu.

"Futbola değişik kurallar geldi." diyen Yanal, şöyle devam etti:

"En önemlisi VAR sistemiydi. Çok tartışıldı. Hatalar oluyor ancak hatalarla beceriksizliği ayırmak gerekiyor. Herkes şikayet ediyor. Ben de şikayet ediyorum. Yeteneksizsen, problem yaşıyorsan ve bunu defalarca tekrarlıyorsan stresli ortamda herkes üzerine düşeni yapmalı. Çok sinirlendim. Takım da çok sinirlendi. Takım soyunma odasında farklı tepkiler göstermeye başladı. Bazı yayın organlarında yorumcular oyunu eleştirebilir. Çok haklılar. 'İki şut attın, gol attın' gibi eleştiriler. İstatistikler etek gibi. Nereye çekersen oraya gider. Bize 'Bu gömleklik kumaş. Bundan palto yap.' diyorlar. Biz gömleklik kumaşa göre bir oyun benimsedik. Kimse kusura bakmasın. Bu oyunu oynamaya ve sonuç almaya devam edeceğiz." 

Hakem hatalarının maçın önüne geçtiğini savunan Yanal, "Kazanabilirdik, kaybedebilirdik. Beşiktaş ile bazı oyunlarda baş edemeyebiliriz bazılarında da baş edebiliriz, biz daha iyiyiz. Biz hakemle baş edemedik. Büyük hatalar oluyor. 'Beşiktaş bizi yenemez.' iddiasında değilim. Burada bir problem var. Bu problemi çözemiyoruz. VAR'ı getirdik. VAR da bu sorunu çözemiyor. Bu sistem, bu iş bu adamlarla yürümüyor. Sanıyorum bunlar futbola yabancı." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 16
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    istatıstık kısa eteğemi benzer :) vay cakma ferguson
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Maç sonu hakemi her iki tarafta eleştiriyorsa bu hakem iyi bir maç yönetmemiş demektir verdiği yada veremediği gördüğü halde bu durumlarda eyyam başlar maçı oyun kurallarına göre değil ikisinede birşeyler yapma çabası içine girer, bundan bırak hakem hiç bir halt olmaz
    Cevapla
  • omer 3 yıl önce Şikayet Et
    cok konuşma ve kaliteli futbol oynat takimina.tek amaci küme düsmemek anlayişi olan seyir zevki sifir ceken takimlarla bu lige zarar verme.
    Cevapla
  • Adına yakışır ol 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi len terez
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    takımında transfer yasağı var oynayanların çoğu genç cocuklar bilip bilmeden maval okuma
    Cevapla
  • 07genç 3 yıl önce Şikayet Et
    3 büyükler gibi hakem ile kol kola anadolu takımlarını ezmektense şerefiyle lige tutunmaya çalışmak büyük gurur kaynağıdır!!
    Cevapla
  • erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    orda faul bile yok ve beliktaşlıların yemesi gereken kartı antalyaspor yiyor, hakemlerle 1 puan aldı beşiktaş yazık oldu antalyspora
    Cevapla
  • faruk Dündar 3 yıl önce Şikayet Et
    terbiyesiz birde konuşuyor
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    faruk ne dedi ersun hoca terbiyesiz olacak şekilde. adam gerçekleri söylüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle