Denizlispor'dan iki transfer birden

Yukatel Denizlispor, son olarak Hollanda Eredivisie ekiplerinden Groningen'de forma giyen 20 yaşındaki savunma oyuncusu Görkem Can ve Aytemiz Alanyaspor forması giyen Hasan Ayaroğlu'nu kadrosuna kattı.

Denizlispor'dan iki transfer birden
Denizlispor'dan iki transfer birden
GİRİŞ 26.01.2021 18:42 GÜNCELLEME 26.01.2021 18:49

Yeşil-siyahlı ekip, anlaşmaya vardığı genç stoper Görkem Can ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Görkem Can'a hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz" denildi. Görkem Can, bu sezon Groningen genç takımıyla 2 maça çıktı, gol veya asist üretemedi.

Futbola Almanya'da Bochum altyapısında başlayan Görkem Can, daha sonra Schalke 04 ve Groningen formalarını giydi.

Hasan Ayaroğlu imzayı attı

Yeşil-siyahlı ekip, bir süredir görüşme halinde olduğu 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Hasan Ayaroğlu ile anlaşmaya vardı. Kulüp tesislerine gelen oyuncu, Denizlispor ile sezon sonuna dek sözleşme imzaladı.



Denizlispor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Aytemiz Alanyaspor forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Ayaroğlu ile 6 aylık resmi sözleşme imzalamıştır. Hasan Ayaroğlu'na hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz" denildi. Hasan Ayaroğlu, Alanyaspor formasıyla bu sezon 1 maçta forma giydi.