Galatasaray'a İrfan Can transferinde sürpriz engel!

Galatasaray kiralık + zorunlu satın alma opsiyonuyla İrfan Can'ı kadrosuna katmak istese de Başakşehir, Gençlerbirliği'ne ödeyeceği yüzde 25'lik kısım nedeniyle oyuncunun bonservisinde indirime sıcak bakmıyor.

Galatasaray'a İrfan Can transferinde sürpriz engel!
Galatasaray'a İrfan Can transferinde sürpriz engel!
GİRİŞ 17.01.2021 13:45 GÜNCELLEME 17.01.2021 13:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray - İrfan Can Kahveci transferinde her gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım bu transfer için ısrarcı olsa da Başakşehir kulübü bir sonraki transferde yer alan yüzde 25'lik madde nedeniyle Gençlerbirliği'ne ödeyeceği rakam yüzünden çok indirime gitmeye sıcak yaklaşmıyor. 

 

 

Neler yaşanmıştı?

Galatasaray'da Fatih Terim Gençlerbirliği'ni 6-0 yendikleri maçın ardından gündemlerinde olan İrfan Can Kahveci ismini ilk kez telaffuz etmişti. O günden bu yana iki takım arasında pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

 

 

İrfan Can Fatih Terim'i takibe aldı!

Başakşehir'in Sivasspor ile 1-1 berabere biten maçın ardından İrfan Can Kahveci Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'i instagram'dan takibe alarak bu transfere yeşil ışık yaktığını bir kez daha ortaya koydu.

Pazarlıklar sürüyor!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz transfer için 1 milyon Euro'luk limitleri olduğunu açıklamış ve bu transferin zor olduğuna dikkat çekmişti. Ancak Sarı-Kırmızılı kurmaylar her gün yeni bir teklifle İrfan Can için Başakşehir'in kapısını çalıyor.

Gençlerbirliği'ne yüzde 25'lik pay!

İrfan Can Kahveci 2017 yılında 1.6 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 25'lik pay karşılığı Başakşehir'e transfer olmuştu. Hatta o dönem Fenerbahçe de bu oyuncuyu kadrosuna katmak istemiş ancak rahmetli İlhan Cavcav'ın sonraki satıştan istediği pay nedeniyle transferden vazgeçmişti.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 11
  • Doctor 3 yıl önce Şikayet Et
    İrfan can başakşehirdeyken galatasarayın hocasını etiketliyor. Ortada futbolcu ayartılmış. Oğulcanda yağtığını bu sefer irfan cana yapacak. Uçk nerede. Huylu huyundan vazgeçmemiş
    Cevapla
  • cihan 3 yıl önce Şikayet Et
    fener hakanı dorukhanı ve nıcelerı acıklasın önce.
    Cevapla
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu adamdan daha iyisi alt liglerde dolu
    Cevapla
  • Naısl 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençlere 2 oyuncu verin aradan çekilsin. Başakşejire de sonraki transferin karının %50’sini verin ve 4m € para verin tamamdır belhanda ile de Visca’yı takas edip belhandanın kalan maaşını Galatasaray ödesin
    Cevapla
  • karakanarya 3 yıl önce Şikayet Et
    Güezl
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir enayimi.Patronun sana maaşını 5bin lira yaptım dese,sen yok ben 2 bin liraya çalışacan dermisin.13-14 milyon euroya avrupaya satmak varken niye sana 4'e versin
    Cevapla
  • Enver Mahdum 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre akbabada aynı hayalle alındı
    Cevapla
  • Sakarya 3 yıl önce Şikayet Et
    Buna vereceğiniz para bence çöpe atılmış paradır Galatasaray Forması buna 10 Numar büyük gelir taraftar dedi dersiniz.
    Cevapla
  • Kozanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum. çöp transfer olacak bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle