Salih Uçan kararını verdi! Galatasaray...

Sezon başında bedelsiz ve geleceği parlak Türk oyunculara yönelen sarı-kırmızılılar, bu hamleyi ocak ayında da devam ettirecek. İlk hedef, Alanyasporlu Salih Uçan.

Salih Uçan kararını verdi! Galatasaray...
Salih Uçan kararını verdi! Galatasaray...
GİRİŞ 29.12.2020 09:45 GÜNCELLEME 29.12.2020 09:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da devre arası operasyonu hız aldı. Sezon başında bedelsiz ve geleceği parlak Türk oyunculara yönelen sarı-kırmızılılar, bu hamleyi ocak ayında da devam ettirecek. İlk hedef, Alanyasporlu Salih Uçan. Fenerbahçe ve Roma'da kendini gösteremeyen, Sion ve Empoli maceralarında da aradığını bulamayan Salih, Alanyaspor'da adeta yeniden doğmuştu. Bu performansı nedeniyle transferin gözde ismi olan 26 yaşındaki oyuncu tercihini yaptı.

 

 

TAKAS GÜNDEMDE

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Salih Uçan, Alanyaspor ile kontrat uzatmama kararı aldı. Beşiktaş'ın da istediği Salih'in seçimi ise Galatasaray oldu. Fatih Terim faktörü ve orta saha rotasyonunda daha rahat yer bulma ihtimali, başarılı futbolcunun kararında etkili oldu. Terim, orta alanda Taylan'ı rahatlatmak için bu transferin devre arasında gerçekleşmesini istiyor. Yönetim, Alanya'ya düşük bir miktar bonservis önermeyi de göze aldı. Genç oyuncular da takaslanabilir.

 

 

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 4
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Alın iyi olur bu da yerden kalkmaz
    Cevapla
  • EmirCan 3 yıl önce Şikayet Et
    gelecekler listesi yani yerlilerden simdiden hayırlı olsun Aytac Kara Hüseyin Acar Salih Ucan yabancılardan ise onyekuru ahmed musa ve Diego Costa gidecekler yerli ve yabanci sener ozonfor etebo falcao kiralik seidikeira Sene Sonu Şampiyon Kadromuz Muslera Omar Emin Marcao Sarachhi Taylan Onyekuru Emre Kilinc Arda Turan Ahmed Musa Diego Costa 4 2 3 1
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu listeyi yönetime gönder on numara:)
    Cevapla
  • ÇÖP. 3 yıl önce Şikayet Et
    adam
    Cevapla