Sumudica'dan flaş sözler! "Gitmek istemiyorum"

​Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, kendisinin Gaziantep’ten ayrılacağı yönündeki söylentilerin doğru olmadığını söyledi.

Sumudica'dan flaş sözler! "Gitmek istemiyorum"
Sumudica'dan flaş sözler! "Gitmek istemiyorum"
GİRİŞ 27.12.2020 16:51 GÜNCELLEME 27.12.2020 16:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 15’inci haftasında Gaziantep FK, sahasında Aytemiz Alanyaspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

Sumudica, kendisinin Gaziantep’ten ayrılacağı yönündeki söylentilerin doğru olmadığını söyledi. Kulüpten hiçbir yöneticinin kendisi ile ilgili kontrat teklifinde bulunmadığını söyleyen tecrübeli teknik adam, kontratı beklediğini ve beklenti içerisinde olduğunu ifade etti.

Sumudica, ”Şehrimize mesajım var. Kulüpten hiçbir yönetici benimle ilgili kontrat teklifinde bulunmadı. Ben de bu kontratı bekliyorum, beklentilerim var. Buradan herkesin bilmesi gereken bir şey var ben buradan gitmek istemiyorum. Taraftarlarımızda yanlış bilgi var. Benim gitmek istediğimi düşünüyorlar. Ben bu şehirden ayrılmak istemiyorum ben burada çok mutluyum yanlış bilgilere nokta koymak istedim” dedi.

'TAKTİKSEL OLARAK HER ŞEYİ YAPTILAR'

3-1 galip ayrıldıkları maç ile ilgili de oyuncularını kutlayan Sumudica, taktiksel olarak takımın tüm her şeyi yerine getirdiğini vurguladı.

Galip gelip yenilmezlik serisine devam ettikleri için mutlu olduklarını anlatan Sumudica, “Çok önemli iki şey var. Oyuncularım bugün yürekleri ile oynadılar. Taktiksel olarak ne istediysem yaptılar. Talimatlarımı yerine getirdiler ve kazandık. Rakibin topla oynama isteğini biliyorduk. Rakibin topla oynamasına izin verip kontra atak bekledik. Bu ataklardan istediğimizi alıp galip geldik. Heralde rakibimiz Alanya’ya 3 gol atan tek takım biziz. 24 maçtır rakip ağları sarsıyoruz. Boş geçtiğimiz maç yok. 2020 yılının son maçıydı bu galibiyeti taraftarımıza ve şehre armağan ediyoruz. Umarım bu galibiyet serisi devam eder. Çok fazla fırsat yakaladık rakip bizden daha az fırsat yakaladı. İyi bir dönemdeyiz çok fazla maç kazandık. Geçen seneden daha fazla puan topladık” diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Isini iyi yapiyor olabilirsin ama çirkef ve kendibi beğenmişin tekisin
    Cevapla
  • Cabbar25 3 yıl önce Şikayet Et
    Sumidica ts a gelsin isterim...
    Cevapla
  • Mürselin 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten helal olsun hoca sana.Aldıgın maaş sarfettigin çalışmanın karşılgıdır.Hele maç sonu futbolculara attıgın bir fırça var ya o bile türk futbolculara yeter.
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    İstersen fazla havaya girme istersen.
    Cevapla
  • Enes 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar boş yorum yahu . Adam ne demişte havaya girme diyorsun. Adam elinde ki kısıtlı kadroyla zirveye oynatıyor havaya girmeside hakkı.
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    hakkidir bence
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşı fenerbahçeyi başakşehiri alanyayi yendiler . Helal olsun Gaziantepe ve sumudicaya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle