Gaziantep devire devire gidiyor! Son kurban Alanya...

Süper Lig’in 15. haftasında Gaziantep FK, sahasında konuk ettiği Alanyaspor'u 3-1 mağlup ederek üst üste dördüncü galibiyetini aldı.

Gaziantep devire devire gidiyor! Son kurban Alanya...
Gaziantep devire devire gidiyor! Son kurban Alanya...
GİRİŞ 27.12.2020 15:30 GÜNCELLEME 27.12.2020 16:45
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 15. haftasında ligin formda takımlarından Gaziantep, son haftalarda düşüşe geçen Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti.

 

 

Karşılaşmanın ilk yarısında goller üst üste geldi. 9. dakikada Gaziantep, Nouha Dicko ile 1-0 öne geçti. 26. dakikada ise Amedej Vetrih'in kendi kalesine attığı golle skor 1-1'e geldi. Ancak üç dakika sonra Muhammet Demir sahneye çıktı ve Gaziantep soyunma odasına 2-1 önde girdi.

60. dakikada Maxim'in şık golüyle üçüncü golü bulan Gaziantep kalan dakikalarda skoru korudu ve 3-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

 

 

Gaziantep seriyi 4 maça çıkardı

Süper Lig'de sezona damga vuran takımlardan Gaziantep üst üste dördüncü galibiyetini elde etti. 27 puana ulaşan ve Alanyaspor ile puanını eşitleyen Sumudica'nın öğrencileri bu sezon yalnızca bir maçta yenildi. İlk hafta Galatasaray'a kaybeden Gaziantep ligde 13 maçtır yenilgi yüzü görmüyor.

Alanyaspor'da düşüş sürüyor

Sezona hızlı başlayan Aytemiz Alanyaspor'da alınan üst üste kötü sonuçların ardından düşüş sürüyor. Ligde çıktığı son üç maçtan galibiyet alamayan Akdeniz ekibi, bu maçlardan bir puan çıkarabildi. Alanyaspor ligde oynadığı son 6 maçta yalnızca bir galibiyet alırken dört kez yenildi ve bir de berabere kaldı. Liderlik koltuğunu kaptıran Çağdaş Atan'ın ekibi 27 puanda bulunuyor.



GAZİANTEP FK 3-1 ALANYASPOR

STAT: Gaziantep Kalyon

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Ok, Erdinç Sezertam

GAZİANTEP FK: Günay - Olkowski, Kana Biyik, Tosca, Djilobodji, Güray Vural, Maxim (Dk. 73 Zvonimir), Mirallas (Dk. 88 Furkan Soyalp), Vetrih (Dk. 79 Jefferson), Dicko (Dk.73 Kenan Özer), Muhammet Demir (Dk. 79 Andre Felipe)

AYTEMİZ ALANYASPOR: Marafona - Juanfran (Dk. 46 Tayfur Bingöl), Tzavellas, Caulker, Moubandje, Siopis (Dk. 46 Efkan Bekiroğlu), Berkan İsmail Kutlu, Efecan, Salih Uçan (Dk. 63 Umut Güneş), Davidson, Babacar (Dk. 23 Mustafa Pektemek)

GOLLER:  Dk. 9 Dicko, Dk. 30 Muhammet Demir, Dk.61 Maxim (Gaziantep FK) - Dk. 26 Davidson (Aytemiz Alanyaspor)

SARI KARTLAR: Kana Biyik, Mirallas, Maxim, Vetrih, Andre Felipe (Gaziantep FK) - Salih Uçan, Tzvellas, Umut, Caulker (Aytemiz Alanyaspor)

YORUMLAR 26
  • serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantep spor dan kurturlup gaziantep FK yazarak hem isim kalitesini hemde spor kalitesini artirdi:)
    Cevapla
  • Antepli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligin en zevk veren oyununu oynayan takımı Gaziantep tir. Teknik direktörü gitmezse çok takımın canını yakacaktır. Erzurum haftaya açık top oynarsa bu seriden nasibini alacaktır. Takımımızla gurur duyuyoruz. Vurduğun gol olsun Gaziantep... Tebrikler...
    Cevapla
  • Alper ağa 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık üç takımı tutma bitmeli futbolda devrim gerekli yoksa ülke futbolu bitecek
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Ahmet AĞAOĞLU bizim ısrarlarımıza rağmen SUMUDİCA’yı Trabzonspor’a sokmadı.Istanbul medyası rüzgârı ile AVCI’yı aldı ve avlandı. İnşallah SUMUDİCA ile G.ANTEP şampiyon olur da ben haklı çıkarım. İddiam baştan beri şudur: Türkiye’deki en filozof Antrenör SUMUDİCA’dır.Futbol, felsefesiz oynanmaz....
    Cevapla
  • salim 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzel gidiyor.inşallah celal doğan zamanında fb.ilk yarı 3.0 iken maçı 4.3 yenilip maçı satmazsınız.da anadoludan bir şampiyon takım çıkar .3 lü çeteye rakip olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle