Fenerbahçe, Gaziantep'te dondu kaldı!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olarak son 4 haftada 3. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe, Gaziantep'te dondu kaldı!
Fenerbahçe, Gaziantep'te dondu kaldı!
GİRİŞ 19.12.2020 20:52 GÜNCELLEME 20.12.2020 06:05
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Kalyon Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı Gaziantep Fk, 3-1 kazandı.

Maça etkili başlayan Gaziantep FK, 10. dakikada Vetrih'in golüyle öne geçti. Fenerbahçe, 24. dakikada Pelkas'ın kaydettiği golle eşitliği yakaladı. Yediği golün ardından baskılı bir oyun sergileyen Gaziantep temsilcisi 40. dakikada Maxim'in penaltıdan bulduğu golle yeniden öne geçti: 2-1. İlk yarı Gaziantep FK'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda Fenerbahçe ilk yarıya göre daha iyi bir oyun sergilese de Gaziantep FK, 90+6. dakikada Kenan Özer'in frikik golüyle farkı 2'ye çıkardı: 3-1. Karşılaşmayı Gaziantep FK, 3-1 kazandı.


Fenerbahçe, bu sonuçla 23 puanda kaldı. Gaziantep FK ise puanını 21'e çıkardı.

Fenerbahçe hafta içinde sahasında Medipol Başakşehir'le karşılaşacak. Gaziantep FK ise deplasmanda Kasımpaşa'yla karşı karşıya gelecek.

MAÇ TABLOSU

Stat: Kalyon

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Olkowski, Kana Bıyık, Djilobodji, Tosca, Güray Vural, Maxim (Dk. 87 Kenan Özer), Mirallas (Dk. 87 Oğuz Ceylan), Vetrih (Dk. 76 Sousa), Dicko (Dk. 63 Kozulj), Muhammet Demir (Dk. 76 Felipe)

Fenerbahçe: Ahmet Oytun Özdoğan, Nazım Sangare (Dk. 78 Caner Erkin), Tisserand, Serdar Aziz, Novak, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş, Pelkas, Ferdi Kadıoğlu (Dk. 46 Thiam), Cisse (Dk. 65 Kemal Ademi)

Goller: Dk. 10 Vetrih, Dk. 40 Maxim (Penaltıdan), Dk. 90+5 Kenan Özer (Gaziantep FK), Dk. 24 Pelkas (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 38 Nazım Sangare, Dk. 59 Pelkas, Dk. 90 Kemal Ademi (Fenerbahçe), Dk. 54 Djilobodji, Dk. 67 Vetrih, Dk. 81 Sousa (Gaziantep FK)

 

 

YORUMLAR 234
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen oynama sen hiç bir şey yapma sonra federasyona hakemlere iftira at sizde emre volkan ali koç olduğu müddetçesizfen bir şey olmaz.Bu günler iyi günleriniz daha
    Cevapla
  • A.E 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Anadolu kulüpleri büyük takımlardan daha kaliteli oyuncular transfer etmişler. Bu yüzden büyük takımlar istikrarlı bir şekilde galibiyet alamıyorlar. Eğer halen büyük takımlar ligde tutunabiliyorlar ise bunun sebebi isimleri ve muazzam taraftarlarının oluşudur. Kaldı ki Cüneyt Çakır harika bir maç yönetti. Fenerbahçe'nin doğru düzgün bir atağı bile yoktu ki hakem maçı katletti diyebilek. Diğer bir konu Erol Bulut'un Fenerbahçe'de rahat çalışmasına izin vermiyor. Eğer Erol Bulut özgür hareket edebilmiş olsaydı maça Caner ve Gökhan ile başlardı.
    Cevapla
  • Çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Emirle yönetilen futbol çökecek ya ne olacaktı?
    Cevapla
  • Haluk 3 yıl önce Şikayet Et
    30 yıldır kurulu olan futbol sistemi çöktü.Futbol sistemini kuranlar ve bu şekilde devam etmesini isteyenler yüzünden futbol battı.Bu sistemi savunanlar mi onlar zengin oldular.Turk futbolu onlar için önemli değil.Taraftarsa onlar için kavga eder.
    Cevapla
  • Pirali 3 yıl önce Şikayet Et
    Lig başlamadan önce Fenerli taraftarlar beinsports iptal kampanyası yapmışlardı.Adamlar hakli çıktı.Talimatla emirle yönetilen futbolu izlememekte haklılarmış.
    Cevapla
  • yanlış 3 yıl önce Şikayet Et
    yanlış davranış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle