Hamza Hamzaoğlu: Bu sonuç sürpriz olmadı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'yi 3-0 yendikleri maçın sonucunun kendisi için sürpriz olmadığını söyledi.

Hamza Hamzaoğlu: Bu sonuç sürpriz olmadı
Hamza Hamzaoğlu: Bu sonuç sürpriz olmadı
GİRİŞ 12.12.2020 21:52 GÜNCELLEME 12.12.2020 21:52
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun sözleri:

"Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Öne geçtik diye geri çekilmediler. Oyun disiplininden hiç kopmadan oyun anlayışımızı son ana kadar sürdürdük. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye bundan sonraki maçlarında başarı diliyorum."

"BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLMADI BU SONUÇ"

"Böyle bir skor bekliyordum. Benim için sürpriz olmadı bu sonuç. Kazanmamız sürpriz olmadı benim için. Futbol bu. Fenerbahçe daha iyi oynayıp maçı kazanabilirdi. Kazanamayabilirdik. Biz istediklerimizi uyguladık ve kazandık. İyi takımımız, iyi oyuncularımız var."

"REYTİNG OLABİLECEK ŞEYLER SÖYLERDİM"

"Her şeye rağmen... Böyle bir maçtan sonra reyting olabilecek çok şey söylenebilir ama ben susma hakkımı kullanmak istiyorum. Yolumuza yine aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bizi biraz daha rahat bırakırsalar daha iyi şeyler yapabiliriz. İnşallah bu maçtan herkes kendine bir şey çıkarır."

"MALATYA BASINI, BİZİ YERDEN YERE VURUYOR"

"Bireysele girmek istemiyorum. Sosyal medyayı herkes takip ediyor ama ben bakmıyorum, kulağıma geliyor bazı şeyler. Kimseye kızmıyorum, kimseye düşmanlığım nefretim yok. Üzülüyorum. Maalesef ülkemizde bir şeyler yapmak isteyenleri aşağı çeken, başarı insanları itibarsızlaştırmaya çalışan bir merci var. Sosyal medya iyi kullanılırsa gerçekten iyi bir şey. Kötüye kullanırsanız insanlarımız peşinden çabuk gitmeyi seviyor. Keşke herkes kendi aklıyla hareket edebilse. Oyuncularım için yazılanlar çizilenler bizi üzüyor. Aldırış etmeden doğru bildiğimiz şeyden asla vazgeçmiyoruz. Hatalarımız olacaksa bizim kararlarımızla olsun. Bedelini ödemek bize ağır gelmez. Başka şeyler yüzünden hata yaparsak onun altında duramayız. Umut, Kubilay çok çalışıyor ama Malatya basını tarafından çok eleştiriliyor. Rakipler eleştirmiyor, gerek kalmıyor. Kendi taraftarlarımız bizi yerden yere vuruyorlar. Üzülüyorum. İnşallah düzelir. Sadece futbolda değil, her şey de böyle."

YORUMLAR 18
  • Cimbom 3 yıl önce Şikayet Et
    Aferin Hamza bizim macta yapman gerekeni biliyorsun aliskin oldugun gibi...
    Cevapla
  • 44x44 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendi takımına baksın Kıskananlar çatlasın Hamza hocam başarıların devamını diliyorum
    Cevapla
  • Celik 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadïkõyde fenere 3tane attımı attı ne yapsın havalanmasında kararlarımı bağlasaydı
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Teknik patron olmaya gerek yok biraz futboldan anlayan herkes bu feneri yener fazla havaya gerek yok eminim önümüzdeki beş mactan en az dördunü kaybedeceksin
    Cevapla
  • GERÇEK 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener 3 pas yapamadı kalene gelen doğru dürüst şut yok artistlik yapıyorsun. Attığın gollerin kaçını 2. Lig takımlarına atabilirsin? Fenerli futbolcular hoca gitsin diye uğraşıyor. Oradaki eski futbol çetesi dağılmadan huzur gelmez. Erol'un koltuğunu saklayanlar en yakınındaki eski takım arkadaşları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle