Mehmet Özdilek: Kolayca unutamayacağız

Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek:  Kolayca unutamayacağız
Mehmet Özdilek: Kolayca unutamayacağız
GİRİŞ 22.11.2020 21:57 GÜNCELLEME 22.11.2020 21:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor'a 1-0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor karşısında oynadıkları futbol karşısında aldıkları yenilgiyi kolay kolay unutmayacaklarını ifade eden Özdilek, "Bu oyunun karşılığı mağlubiyet değildi, kazanmak istiyorduk ve sahaya sürdüğümüz kadro da böyleydi. Hiç beklemediğimiz bir anda gol yedik ve daha sonra da oyuna tamamen hakim oldu. İlk yarıda Trabzonspor karşısında istatistikleri alt üst etti. Şut attık, yandan orta yaptık, her şeyi denedik ama topu kaleye atamadık. 8. maçımızı oynuyoruz, 7 haftadır üstüne koyarak devam ediyoruz ama futbol, gol oyunu, sonuç oyunu. Böyle maçları unutmak kolay değil ama takımın saha içerisindeki coşkusundan ve oyun karakteri sahaya koymasından dolayı mutluyum" dedi.


İptal edilen golleri hakkında da konuşan Özdilek, "Golü de bulduk, tartışılacaktır ama o gol olsaydı olayın gidişatı farklı olacaktı. Kazanmak için her şeyi yaptık, kaybettik ama iyi oynadık, iyi mücadele ettik ve bundan sonra da böyle oynamaya devam ettiğimiz sürece iyi sonuçların geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 7
  • Fırtına 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Erzuruma çok iyi oynadılar. Aynı oyunu Biz oynasak şimdi liderdik. Aynı coşkuyu bizde yakalamalıyız. Mehmet Hoca iyi oynatıyor Erzurumu
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    sonuç 1-0
    Cevapla
  • Vatanda. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Trabzonspor taraftarı olarak Erzurumspor’u kutlarım. Adamların golünü iptal ettiler. Abdullah Avcı,da hastalığı iyi edeceği yerde, görünüşe göre daha ilerletti. Böyle futbol, bu futbolu düzeltmek için gayret gösteren bir hoca ortada yok. Kulüp Başkanı olsam , yemin ederim, utancımdan insanların içine çıkmam.Sporda yenilmekte var, amaadsm gibi top oyna, yenil, Örnek Erzurumspor.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Mehmet de TS ye karsi asiri bir kin var.Hangi takima giderse gitsin TS maclarinda yirtiniyor.Inanmayan arastirsin.Adam da TS ye karsi buyuk bir nefret var.Ama aynisini istanbul'un hicbir takimina karsi yapamiyor.Bu tiplerden nefret ediyorum.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum sporu tebrik ediyorum galip sayılır benim gözümde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle