Galibiyeti son anda kaçıran Karagümrük'te hakem isyanı

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'yle 2-2 berabere kaldıkları maçta son 5 dakikadaki oyunlarıyla puan kaybettiklerini söyledi.

Galibiyeti son anda kaçıran Karagümrük'te hakem isyanı
Galibiyeti son anda kaçıran Karagümrük'te hakem isyanı
GİRİŞ 08.11.2020 16:49 GÜNCELLEME 08.11.2020 16:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Canel, geçen sezon bu statta Süper Lig'e çıktıklarını hatırlatarak, "Bu saha bizim için uğurludur. Buraya puan veya puanlar almak için gelmiştik. Son 5 dakikaya kadar oyunu istediğimiz gibi tuttuk. Onlara verilen penaltının aynısı bize oldu ama hakem vermedi." diye konuştu.

Maçın 90. dakikasında yedikleri golden önce oyuncu değişikliği istediklerini ancak dördüncü hakemin yavaş davranması nedeniyle bunu gerçekleştiremediklerini kaydeden Canel, "Oyun durmuştu ve dördüncü hakem değişiklik tabelasını hazırlayamadı. O kadar ikaz etmemize rağmen. Sırtını da sahaya dönünce orta hakemi uyaramadı. Yüzünü dönse orta hakemi uyarıp oyunun başlamasına engel olabilirdi. Değişiklik yapamadan oyun başladı ve karambolden golü yedik." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Cabbar aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde. Galip gelen mandanın çamura yatması ğibi yatıyor malesef önçe topcularını uyar ve kazan gerisi hikaye hakem size hep yardımcı oldu Çünkü istedileri yavaş yavaş oluyor İstanbul ligi
    Cevapla