Erzurumspor ile Rizespor maçında gol sesi yok

Süper Lig'in 4. haftasında Erzurum BB ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

Erzurumspor ile Rizespor maçında gol sesi yok
Erzurumspor ile Rizespor maçında gol sesi yok
GİRİŞ 03.10.2020 18:02 GÜNCELLEME 03.10.2020 18:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Erzurum BB ile Çaykur Rizespor, Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maç 0-0 sona erdi.

 

 

Bu skorla birlikte Erzurumspor puanını 7'ye yükseltti ve ligdeki ilk beraberliğini aldı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor ise 2 puana yükseldi.

Süper Lig'in 5. haftasında Erzurum BB, ligin bir diğer yeni ekibi Hatayspor'la deplasmanda karşılaşacak. Çaykur Rizespor aynı haftada sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.

ELEKTRİKLER KESİLDİ

BB Erzurumspor - Rizespor maçında elektrikler kesildi. Ümit Öztürk oyuncuların düşüncelerini sordu ve oyunun kaldığı yerden devam etmesini istedi.

MAÇ TABLOSU

Stat: Kazım Karabekir

Hakemler: Ümit Öztürk, Cevdet Kömürcüoğlu, Mehmet Emin Tuğral

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Farnolle, Murat Uçar, Mina, Hasan Hatipoğlu, Kaan Kanak, Petrus Boumal (Dk. 69 Mitchell Donald), Emrah Başsan, İbrahim Akdağ, Obertan (Dk 74 Sissoko), Novikovas, Rashad Muhammed (Dk. 69 Ömer Şişmanoğlu) 

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Emir Dilaver, Meriah, Melnjak, Yasin Pehlivan (Dk. 60 Abdullah Durak), Fabricio Santos De Jesus, Doğan Erdoğan (Dk. 46 Donsah), Michalak (Dk. 59 Samudio), Boldrin, Remy (Dk.90+3 Skoda)

Sarı Kartlar: Dk. 79 Hasan Hatipoğlu (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 51 Remy, Dk. 79 Boldrin, Dk. 89 Donsah (Çaykur Rizespor)

 

YORUMLAR 3
  • ERDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    3 haftadır düşük rakımda 1 puan alan tomas efendi çıkmış mazaret üretiyor şurada yazıyorum enfazla 3 haftaya abbas yolcu
    Cevapla
  • Ahmettt bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Rize kalecisi rizeyi kurtardı resmen. 1 puan da 1 puandır. Dadaşım bu sene düşmeyecek inş.
    Cevapla
  • K¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    DADAŞIM hiç yakışmıyor evinde puan alamassan nerede alaçaksın bu puanları çok ararsın bizi üzmeye hakınız yok adam gibi oynayın
    Cevapla