İsmail Kartal 2 yıllık imzayı attı!

Süper Lig takımlarından Konyaspor, teknik direktör İsmail Kartal ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

İsmail Kartal 2 yıllık imzayı attı!
İsmail Kartal 2 yıllık imzayı attı!
GİRİŞ 14.09.2020 14:21 GÜNCELLEME 14.09.2020 23:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig takımlarından Konyaspor, Bülent Korkmaz'ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getirdi.

 

 

Yeşil beyazlı takımdan yapılan açıklamada deneyimli teknik adam ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Kartal: "Kendi felsefemizi anlatacağız"

 

 

İmza töreninde açıklamalarda bulunan İsmail Kartal bu hafta içi oyuncularla görüşmeler yapacağını söyledi.

Süper Lig'in ilk haftasını bay geçen Konyaspor'un ligin 2. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hakkında konuşan Kartal, "Buraya geç gelmiş olsak da, bizler Türk futbolunun içinde olan insanlarız. Bütün takımları, futbolcuları yakından takip ediyoruz. Önümüzde bir haftalık bir dönem var. Bu dönemde Gençlerbirliği maçına en iyi şekilde hazırlanıp, lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun içinde bugün akşam antrenmanımız 6'da, yarın ise çift idman yaparak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hafta sonuna kadar futbolcularımızla sık sık görüşmeler yapacağız, onlarla konuşacağız, onlara kendi felsefemizi anlatacağız. Futbolcularımızın bizleri anlayacağını düşünüyorum. Çünkü onların kapasitelerini biliyoruz. İlk maçlar, ilk başlangıçlar zor olur. Birlikte hep beraber lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

YORUMLAR 1
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke 1 +1 opsiyonlu sözleşme yapsaydiniz.. böyle 2 yıl hatta 3 yıllık sözleşmeler yapılıyor ondan sonra ayrılıklar da dünya kadar tazminat ödeniyor.. keşke 2 değil 12 yıl çalışsa tüm antrenörler ama nerdee hele Türkiye'de..
    Cevapla