Bülent Korkmaz ayrılık sebebini açıkladı

Konyaspor'la yeni sezon hazırlıklarını yapan teknik direktör Bülent Korkmaz, yeşil beyazlı ekipten transfer konusunda anlaşamadıkları için ayrılma kararı verdiğini açıkladı.

Bülent Korkmaz ayrılık sebebini açıkladı
Bülent Korkmaz ayrılık sebebini açıkladı
GİRİŞ 12.09.2020 11:37 GÜNCELLEME 12.09.2020 19:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de sezon başlamadan ilk istifa geldi. Teknik direktör Bülent Korkmaz, Konyaspor'dan ayrılma kararı aldığını açıkladı. Bunun nedeni olarak ise kendisinden habersiz olarak Cikalleshi'nin transfer edilmesini gösterdi. Ligin ilk haftasını bay geçecek olan Konyaspor teknik direktör arayışlarına başladı.

 

 

Bülent Korkmaz, Konyaspor'dan ayrıldığını şu açıklamalarda duyurdu:

Ben hayatım boyunca kazandığım her şeyi mücadele ederek, savaşarak ve tırnaklarımla kazıyarak elde ettim. Benim karakterimde hiçbir zaman mücadeleden ve zorluklardan kaçmak yoktur. Eğer ben geçen sene içimizden birileri dahil bu takımın kümeye düştü dediği dönemde, haklı birçok mazaret ve sebebim olmasına rağmen yaşanan o sıkıntılı dönemde fırtınalı ortamda gemiyi terk etmediysem, gemiyi limana sağ salim yanaştırdıktan sonra şu an görevimi bırakmamın birçok sebebi var. Bunları da Konyaspor Kulübü Başkanı Sn. Hilmi Kulluk'la paylaştım. Ama bu sebeplerimden en önemlisi bugüne kadar yapılan transferlerimizi birlikte karar vererek Ibrahim Sehic, Musa Çağıran, Samuel Eduok ve Adil Demirdağ transferlerini gerçekleştirdik.

 

 

En önemli ve geçen yıl en büyük sıkıntı yaşadığımız mevki olan santrfor transferinde onayım ve bilgim dışında transferin gerçekleşmesidir.

Başta oyuncu kardeşlerim olmak üzere, taraftara ve emeği geçen herkese teşekkür eder, Konyaspor camiasına yürekten başarılar dilerim.

YORUMLAR 9
  • Metin sekban 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam ilkeli bir davranış ancak ;Galatasarayın teknik direktörü olmuş olsa ve yönetim kendisinden habersiz transfer yapsa acaba böyle davranıp tepki koyabilecekmiydi?????
    Cevapla
  • kocaeli 3 yıl önce Şikayet Et
    hocam sana cânı yürekten katilıyorum. trânsferi hoca yapar.
    Cevapla
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten her tarafı oynayıp duruyordu..ha gittim ha gideceğim derken sezon başlamadan gitmesi önümüzü görmek açısından iyi oldu..5 hafta sonra gitse tam kriz olurdu
    Cevapla
  • Camlica 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligin sampiyonu belli anca düsmemek icin oynar. Dün aksam. Gördük.
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle