TFF'den talimat değişikliği

TFF, 2020-2021 futbol sezonu birinci transfer ve tescil döneminde vadesi geçmiş vergi borcu olmama şartını kaldırdığını açıkladı

TFF'den talimat değişikliği
TFF'den talimat değişikliği
GİRİŞ 04.09.2020 18:51 GÜNCELLEME 04.09.2020 18:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), transfer edilen futbolcuların tescilinde Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Dairelerine, 'vadesi geçmiş borcu olmamayı belgelendirme yükümlülüğünün' mevcut transfer döneminde uygulanmaması yönünde bir talimat değişikliği yapıldığını duyurdu.

 

 

TFF'den yapılan açıklamada, "TFF Yönetim Kurulu'nun 04.09.2020 tarihli toplantısında; Profesyonel Futbol Kulüplerimizden gelen talep üzerine, tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgının olumsuz ekonomik etkilerini de göz önüne alarak transfer edilen futbolcuların tescilinde Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Dairelerine, vadesi geçmiş borcu olmamayı belgelendirme yükümlülüğünün 2020-2021 futbol sezonu birinci transfer ve tescil döneminde uygulanmaması için Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'na Geçici 4. Madde eklenmesine karar verildi" ifadeleri yer aldı

YORUMLAR 9
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Tff lütfen artık istifa edin ya da uygulamadığınız kanunları çıkarmaktan vazgeçin.
    Cevapla
  • faruk ts 3 yıl önce Şikayet Et
    normal bir karar. butun kulüpler bu pandemide zarar gördü. vergi borcu silinmiyor, sadece futbolcu tescili icin bir engel olmaktan kalkiyor. ocak ayinda tekrardan yururluge girecek. simdi transferleri yaptin yaptin, ocakta isler zorlasacak.
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne galatasaray ı ali koç cebinden daha fazla para harcamasın diye değiştirilmiş
    Cevapla
  • bos adam 3 yıl önce Şikayet Et
    tff bu yapilandirmayi benim vadesi gecmis vergi borclarimi icin yapiyor kendilerine karsi kendimi ezik hissediyorum..
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayı kollamak için yapılan hareket. Glaskow Rangers 10000 Euro vergi borcunu ödemediği için Amatör kümeye düşürüldü. TFF vergi ödemeyin şeklinde teşfikte bulunmuştur. Oyun içinde kural değişmiştir.
    Cevapla
  • serdar degirmenci 3 yıl önce Şikayet Et
    sende nasil bir beyin varsa artik
    Cevapla
  • Karhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hay kafanıza gs düşsün. Gece başına bişey gelse gsliden bilicen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle