Rıza Çalımbay'dan Milli Takım aday kadrosuna sitem

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay, "Milli takımda bizden birilerinin olması gerekiyordu" dedi.

Rıza Çalımbay'dan Milli Takım aday kadrosuna sitem
Rıza Çalımbay'dan Milli Takım aday kadrosuna sitem
GİRİŞ 29.08.2020 17:02 GÜNCELLEME 29.08.2020 17:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Bizim takımdan mutlaka birilerinin milli takıma gitmesi gerekiyordu. Hak etmişlerdi. Geçen sezonki performansıyla, konumuyla ve Avrupa kupalarına direkt giden bir takım olarak mutlaka bizlerden birinin olması gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına Bolu'nun Gerede ilçesinde devam eden Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, resmi internet sitesine değerlendirmelerde bulundu.

Bolu kampının çok iyi geçtiğini ve takımın mükemmel çalıştığını aktaran Çalımbay, şunları kaydetti:

"Zaman zaman sakatlıklar yaşasak da hiçbir zaman kopmadık ve mükemmel bir şekilde kampımız devam ediyor. Son 2 günümüz. Ardından İstanbul'da, Beşiktaş, Antalyaspor ve Fenerbahçe'nin yer aldığı The Land of Legends turnuvasına katılacağız. Önemli bir turnuva olacak. Takıma yeni katılan arkadaşlar için de iyi olacak. Bu turnuvada skor bizim için önemli değil. Bütün oyuncuları oynatacağız. Önemli olan maç temposunu kazanmak. Bizim için en önemli maç ligin ilk haftasında karşılaşacağımız Alanyaspor maçı. Şu ana kadar yapılan transferler gayet iyi. Bir orta saha ve forvet oyuncusu alacağız. Onları da en kısa sürede bitirmemiz lazım." 

UEFA Uluslar Ligi'nde Macaristan ve Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunu değerlendiren Çalımbay, şöyle devam etti:

"A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde 3 Eylül'de Sivas'ta Macaristan ile oynayacak. Milli takımı Sivas'ta ağırlayacak olmaktan dolayı mutluyuz. Geçen sezon Türkiye'de en çok yerli oyuncu oynatan takım bizdik. Bizim takımdan mutlaka birilerinin milli takıma gitmesi gerekiyordu. Hak etmişlerdi. Bunun kararını verecek olan neticede Şenol Güneş hoca ama geçen sezon ki performansıyla, konumuyla ve Avrupa kupalarına direkt giden bir takım olarak mutlaka bizlerden birinin olması gerekiyordu. Gerçekten üzüldüm. Yüzde yüz olması gereken arkadaşlarımız vardı. Şenol hocaya saygımız sonsuz ama bizden birilerinin olması Sivasspor açısından, Sivas açısından mükemmel olurdu."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Akrep 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklı adamcağız. Rıza hocamı alabilirdi. Madem belezoğlunu çapırmadı...
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hoca sen ne olur konuşma.Iki tane iyi oyuncun vardı Gs ile Fb ye gittiler.Başka kim var takımında çok iyi oyuncu onu de bize
    Cevapla
  • Yapma rıza 3 yıl önce Şikayet Et
    Var ya.. emre Kılınç, Mert Hakan.. bunları aldı hoca zaten.. sen oyuncularını elinde tutamadın.. bunların haricinde takımından kim milli takıma girebilir dersen ne yazık ki hiç kimse rıza hoca.. gerçekçi ol..
    Cevapla
  • Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Aslan, Erdoğan Yeşilyurt çok iyi oyuncular.
    Cevapla
  • HERZANAN58 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakan aslan vardi bir giden oyunculari nasil tutacan adamlar 8. 10 milyon verdiler sen olsan kalirmiydin biraz gercekci ol
    Cevapla