Aboubakar, Süper Lig'den 3 takımla görüşme halinde!

Porto'da yaşadığı sakatlık sonrası forvet rotasyonunda Marega, Tiquinho ve Ze Luis'in arkasına düşen eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ın menajerlerinin, Süper Lig ekipleri Alanyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüşme halinde oldukları belirtildi.

Aboubakar, Süper Lig'den 3 takımla görüşme halinde!
Aboubakar, Süper Lig'den 3 takımla görüşme halinde!
GİRİŞ 13.08.2020 18:37 GÜNCELLEME 13.08.2020 18:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Porto'da yaşadığı ciddi sakatlık sonrası forvet rotasyonunda geri plana düşen Vincent Aboubakar, bu yaz takımdan ayrılmaya hazırlanırken yeni rotasının Türkiye olduğu aktarıldı.

Kamerunlu oyuncunun, kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediği aktarılırken menajerlerinin de görüşmeler adına Türkiye'de oldukları belirtildi. Aboubakar'ın temsilcilerinin Türkiye'de Alanyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüşmeler yürüttükleri de aktarıldı. 

A Bola'nın haberine göre Porto'da yaşadığı sakatlık sonrası forvet rotasyonunda Marega, Tiquinho ve Ze Luis'in arkasına düşen Vincent Aboubakar, Porto ile devam eden sözleşmesine rağmen takımdan ayrılmaya kararlı. Oyuncunun menajerlerinin yeni bir meydan okuma adına Portekiz ekibi ile görüştükleri aktarıldı. Hatta Kamerunlu oyuncunun menajerlerinin, yeni görüşmeler adına Türkiye'de oldukları belirtildi. 

Türkiye'de transfer görüşmelerini sürdüren Aboubakar'ın temsilcilerinin Süper Lig ekipleri Alanyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile temaslarda bulundukları aktarıldı. Belirtilen ekiplerin, transfer adına şartları sordukları belirtilirken Porto'nun da maaş yükünden kurtulmak istediği oyuncunun yeni adresinin daha önce oldukça başarılı bir performans sergilediği Türkiye olması bekleniyor. 28 yaşındaki forvet, 2016-17 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş forması giymişti.

YORUMLAR 2
  • Fss15 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakatlıklardan başinı kaldıramıyorsa tam bizim liglik olmuş.Revir gibi lig.müzmin sakatlığı olan herkes buyursun gelsin.van persie ler falcau lar ve daha nice müzminler lige renk katiyor kattı
    Cevapla
  • Kasım korkmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ın dışında bütün takımlar ilgileniyor beşiktaş ta tık yok
    Cevapla