Nihat Özdemir: "Eylülde seyircili maç yok"

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in başlayacağı eylül ayında seyircili maç oynanamayacağını açıkladı.

Nihat Özdemir: "Eylülde seyircili maç yok"
Nihat Özdemir: "Eylülde seyircili maç yok"
GİRİŞ 12.08.2020 20:49 GÜNCELLEME 12.08.2020 20:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Milliyet'ten Attila Gökçe'ye eylül ayında seyircili maç oynanamayacağını açıkladı. 

 

 

İşte Nihat Özdemir'in Attila Gökçe'ye yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı:

"Başakşehir'in Kopenhag'daki UEFA maçına Sayın Bakan Kasapoğlu ve Başkan Vekilimiz Mehmet Baykan'la gittik. Pandeminin yarattığı ortamda çok sıkıcı ve yorucu kontrollerden geçtik. O maçta da gördüm ki seyircisiz maç anlamını kaybediyor."

Özdemir, 11 Eylül'de başlayacak yeni sezon için ekibi ve sağlık kuruluyla yoğun işbirliği içinde "seyircili" maç ortamını hazırlıyormuş. Ama işler birden terse dönmüş:

"Devletle, Sağlık Bakanlığımızla konuşuyoruz. Bilgi verip karar ve önerilerini iletiyorlar. Bir gözümüz de Almanya'da. Onların da Eylül'de başlayacak ligleri için seyirci kabul etmeye hazır olduğunu görüyorduk. Ama son anda Almanya'da maçların seyircisiz başlayacağı açıklandı. Bu karar, bizi de olumsuz yönde etkiledi. Çok sıkıldım. Açıkçası biz de seyircili maça henüz hazır değiliz. Maalesef hasret sürecek."

YORUMLAR 7
  • byx68 3 yıl önce Şikayet Et
    desenize seneye düsme yine yok.
    Cevapla
  • irfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçlar seyircisiz takım sayısı 21 tam bir tezat
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya sen Almanya ya göbegıniz bir mi neymiş Almanya seyircili oynatır sa bizdr oynatırız. Nihat bey sen dışa bagımlılık var senden başkan olmaz sen en iyi git yol felan yap... Bunlardan anlamıyorsun...
    Cevapla
  • Son Durak 3 yıl önce Şikayet Et
    oynamayın o zaman seyircisiz maç olmaz
    Cevapla
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu mahvettin. Adamına göre hareket ediyorsun. Siyaseti futbola bulaştırdınız. Hem kovid var diyorsun hemde ligi 21 takım yapıyorsun. Kumarcıların zararını mı kapatacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle