Aykut Kocaman sessizliğini bozdu! 'Takım çalıştırmayacağım'

Kulüplerin teklif götürdüğü ve birçok takımın başında görmek istediği teknik direktör Aykut Kocaman, önümüzdeki süreç ile ilgili konuştu.

Aykut Kocaman sessizliğini bozdu! 'Takım çalıştırmayacağım'
Aykut Kocaman sessizliğini bozdu! 'Takım çalıştırmayacağım'
GİRİŞ 12.08.2020 14:19 GÜNCELLEME 12.08.2020 14:23
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Adı çok sayıda kulüp ile anılan Aykut Kocaman, bu süreçte takım çalıştırmayı düşünmediğini açıkladı.

 

 

"BU DÖNEMDE TAKIM ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Kendisine ilgi gösteren kulüp yöneticilerine teşekkür eden Kocaman, DHA’ya yaptığı açıklamada, "Bu dönemde birçok takımla birlikte adımın anıldığını görüyorum. Bu doğru. Bana teklifte bulunan kulüpler oldu. Hepsine bu dönemde takım çalıştırmayı düşünmediğimi söyledim ve teşekkür ettim. Bundan sonra gelmesi muhtemel tekliflere de aynı yanıtı vereceğim. Özellikle pandemi süreci bitene kadar çalışmayı düşünmüyorum. Sizin aracılığınızla kamuoyunu bilgilendirmiş olalım" dedi.

 

 

YORUMLAR 21
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    bencede çalıştırma doğrusunu yaparsın.
    Cevapla
  • Camoga 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayaklarin bas, başlarin ayak oldugu güzel ülkem.. Aykut hocamin kiymeti birgün bilinecek.. Adamın kralıdir.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    yaa adam sezon sonuna kdar takim caliwtirmiyacam diyor sizi neden bukadar ilgilendiriyorki sevmediginiz futbolunu begenmediginiz bir adamla ilgilenmek onun röportajı nin altina yorum yapmak istemezuk yan cebime koy der gibi bir dusunce icindesiniz..Aykut kocamanin gecmisini bilmeyen simdiki donemi icin yorum yapmasin tanimadiigniz insanlar icib simdi gidin kendi tutugunuz takimlari elestrin
    Cevapla
  • Karakuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Beklentin belli Aykut, F. B zor duruma gelirse yedekte, hazırda, pusuda ellerini ovuşturarak bekleyeceksin. Değişmezsin. Bekle gör bakalım ne olacak hep beraber görelim. Konysspor hikayen bitti, süper ligden sana 1 tane teklif varsa açıkla, hangi takım bu, yoktur. İşin gücün demogoji, bıdı bıdı...?
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Kocaman gibi saygı duyulacak adam gibi adam siz hiç tanımamışsınız görüşünüze saygı duymuyorum yazık
    Cevapla
  • Kafkas 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadiiii Yaaa Çok Konuşuyorsun.
    Cevapla
  • KARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Rıza Hoca'nın Konyaspor'unu 11 maçta 17 PUANDAN alıp bu takım iyi çalışmamış diyerek iftira atan, ertesi sene 20 maçta 20 puan alarak kaçan, FB gibi bi büyük takımı iki maçta da yenilerek eleten, pişkince basın toplantısını terkeden, seyircinin futbol zevkini öldüren bu adama kim hocalık teklif etmiş acaba? Yetmedi mi yirmi yıldır buna verdiğiniz şanslar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle