Fenerbahçe 3 puanla kapattı!

Süper Lig'in kapanış haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek sezonu 3 puanla tamamladı.

Fenerbahçe 3 puanla kapattı!
Fenerbahçe 3 puanla kapattı!
GİRİŞ 25.07.2020 22:58 GÜNCELLEME 25.07.2020 23:01
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 34. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u ağırladı.

Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Fenerbahçe'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Çaykur Rizespor, mağlup olmasına rağmen Yeni Malatyaspor ve Kayserispor'un puan kaybetmesiyle birlikte Süper Lig'de kaldı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 40. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu, 60. dakikada Garry Rodrigues ve 90+8. dakikada Ozan Tufan kaydetti. Rizespor'un tek golünü ise 53. dakikada Milan Skoda attı.

Ligde 3 maç aradan sonra kazanan Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte sezonu 53 puanla 7. sırada tamamladı. Son 3 maçında 2. mağlubiyetini alan Çaykur Rizespor ise 35 puanla 15. sırada yer alarak sezonu bitirdi.

EMRE BELÖZOĞLU, SON MAÇINA ÇIKTI

Fenerbahçe kaptanı 40 yaşındaki Emre Belözoğlu, aktif futbolculuk kariyerinin son maçına Rizespor karşısında çıktı. Tecrübeli oyuncu, karşılaşmada bir penaltı yaptırdı ve yaptırdığı penaltıdan gol attı.

EMRE ÇIKTI, KAPTAN ÖMER FARUK BEYAZ OLDU

Futbolculuk hayatının son maçına çıkan Emre Belözoğlu, oyundan alınırken taşıdığı kaptanlık pazubandını 16 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz'a taktı.

YORUMLAR 30
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    rafet nerdesin hadi özür dilemeni bekliyoruz
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben Çaykur Rize Spor'un yeneceğini düşünmüştüm, fenerbahçenin oynadığı oyuna bakarak, ama samimi bir şekilde, farklı bir düşünce ile değil, başkaları nasıl bir anlayışla düşündüler onu bilemem.
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Faruk Beyaz 2 kez oynadi ama hic varlik gösteremedi. Oyuncu yetistirmeyi beceremiyoruz. Is isten gecmeden Fenerbahce Ömer i 2 yilligina hollanda veya belcikaya kiralasin.
    Cevapla
  • metin ok 3 yıl önce Şikayet Et
    ömer faruk çok iyi oynadı.sürekli oynatılırsa ferdide görülen ilerleme onda da olacak.
    Cevapla
  • Maylis 3 yıl önce Şikayet Et
    Rafet yorum yapsana. Özrünü bekliyoruz
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ula skor 3_1
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle