Fenerbahçe'de hüsran! 3.'lük şansı kalmadı

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, evinde Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu ve 3. olma şansı kalmadı.

Fenerbahçe'de hüsran! 3.'lük şansı kalmadı
Fenerbahçe'de hüsran! 3.'lük şansı kalmadı
GİRİŞ 12.07.2020 23:03 GÜNCELLEME 13.07.2020 12:28
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe evinde Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleyi Sivasspor 2-1'lik skorla kazandı.

 

 

Sivasspor'a galibiyeti getiren goller, 9. dakikada penaltıdan Kone ile 44. dakikada Emre Kılınç'tan geldi. Fenerbahçe'nin tek sayısını 27. dakikada Deniz Türüç kaydetti. Öte yandan Sivasspor'da sarı kart gören kaleci Samassa cezalı duruma düştü.

Bu sonucun ardından 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Fenerbahçe, 50 puanla 7. sırada kaldı ve 3. olma şansını yitirdi. 4 maç sonra kazanan Sivasspor ise puanını 57 yaparak 3. sıradaki yerini korudu.

 

 

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe derbide deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacakken, Sivasspor ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU

Fenerbahçe: 1 - Demir Grup Sivasspor: 2

Stat: Ülker

Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Asım Yusuf Öz

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Dirar, Ozan Tufan, Falette (Dk. 84 Tolga Ciğerci), Hasan Ali Kaldırım, Gustavo, Tolgay Arslan (Dk. 62 Rodrigues), Ferdi Kadıoğlu, Ömer Faruk Beyaz (Dk. 62 Emre Belözoğlu), Deniz Türüç (Dk. 88 Sayyadmanesh), Muric

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Cofie, Claudemir (Dk. 36 Fatih Aksoy), Mert Hakan Yandaş (Dk. 81 Erdoğan Yeşilyurt), Emre Kılınç, Yatabare (Dk. 73 Hakan Arslan), Kone

Goller: Dk. 9 Kone (Penaltıdan), Dk. 44 Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Dk. 27 Deniz Türüç (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 7 Ozan Tufan, Dk. 13 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 69 Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Dk. 17 Emre Kılınç, Dk. 76 Fatih Aksoy, Dk. 90+1 Samassa (Demir Grup Sivasspor)

YORUMLAR 69
  • Mustafa Ö. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu FB taraftarını anlamiyorum şükür etmeyi hic bilmiyorlar yau ligden düsecektiniz ligden düsmüyorsunuz daha ne olsun şampiyonluk tan iyi degilmi
    Cevapla
  • A Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    VAR sistemi doğru ve adaletli uygulanırsa FB ve GS şampiyon olamaz, dağılırlar. Beşiktaş önümüzdeki 10 yılı bloke eder Sergen hocayla, adaletli bir yönetim olursa. FB GS, Kasımpaşa ayarında bir düzene oturur gibi geliyor, orta sıralarda.
    Cevapla
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce'nin 3.olmasına müsade ederlermiydi ? Fenerbahçeye transfer izni verdiler mi ? Trabzon maçında Fenerin buz gibi golünü saydılar mı ? Fenerin kaç penaltısını yediler ? Kaç kurtardığı penaltıyı tekrarlatırdılar ? Sivası yense Beşiktaş maçında doğramayacaklarmıydı ? İnşaallah elemeye Sivas gider ? Devlet desteği olmasa Trabzon ve Galatasarayın durumu ne olurdu ?
    Cevapla
  • Argun22 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla hoca ne kullanıyorsan bizde istiyoruz ondan belliki kafa güzel
    Cevapla
  • düşünen deli 3 yıl önce Şikayet Et
    7. lik garanti, daha ne yapsın bu koç alim
    Cevapla
  • socrates 3 yıl önce Şikayet Et
    3. lük için aday gösterdiğinizden fenerbahçenin haberi var mıydı ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle