TFF açıkladı! Testi negatif çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu, ilk koronavirüs testi pozitif çıkan hakemin dün ikinci teste tabi tutulduğunu ve sonucun negatif olduğunu açıkladı.

TFF açıkladı! Testi negatif çıktı
TFF açıkladı! Testi negatif çıktı
GİRİŞ 11.07.2020 13:42 GÜNCELLEME 11.07.2020 14:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

 

"Daha önce Covid-19 PCR testi sonucu pozitif olarak açıklanan Üst Klasman Hakemimizin 10.07.2020 Cuma günü tekrarlanan test sonucu negatif çıkmış olmasına rağmen normal prosedür gereği 14  günlük izolasyon süresine uygun hareket edilmektedir.Hakemimizin herhangi bir semptom ve şikayeti bulunmamaktadır. Kendisinin izolasyon süresince gerekli tüm laboratuvar ve radyolojik tetkikleri tekrarlanacak ve tıbbi takibi devam ettirilecektir."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    ikinci testi kim yapti, goksel gumusdagmi yapti. masallah turp gibi demistir:-)
    Cevapla
  • şükrü 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl tesadüf ki fb maçının hakemi:)
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    En çok doğranan FB.Bosuna algı operasyonu yapmayın kimse yemiyor.Bundan sonra FB yense ne olur yenmese ne olur.Bir takımı şampiyonluktan kopar.Sonra da algı yap.Bosuna enerji harcamayın.Lig başlayınca Fenerasyon der algıya başlarsınız.Fener taraftarını 3 Temmuz gibi tekrar bir araya getirdiniz.
    Cevapla
  • Eren 3 yıl önce Şikayet Et
    Alma mazlumun ahını .çıkar aheste aheste.çok maçın kanına girdi.başakşehir şampiyon olsun diye çok çalıştı.boşuna demiyorlar.başakşehirin kadrolu hakemi diye.
    Cevapla