Süper Lig tarihinde görülmemiş fikstür!

Süper Lig'de son 4 hafta birbirinden dramatik ve heyecanlı karşılaşmalara sahne olacak.

Süper Lig tarihinde görülmemiş fikstür!
Süper Lig tarihinde görülmemiş fikstür!
GİRİŞ 07.07.2020 09:46 GÜNCELLEME 07.07.2020 09:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de sezon sonu yaklaşırken gerek şampiyonluk ve Avrupa kupalarına gitme gerekse kümede kalma mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Kulüpler ve taraftarlar şimdiden hesaplara başlarken fikstür bu sezon tarihte eşi benzeri görülmemiş bir rastlantıya sahne oldu. Bilindiği gibi Süper Lig'de her sezon başı çekilen fikstürde kulüplere birer numara veriliyor ve her kulübün fikstürü önceden belirlenmiş anahtara göre otomatik olarak oluşuyor. Bu sistemde ligdeki takımlardan 17'si, bir başka ekibin fikstürünü takip ediyor.

 

 

Biri içeride diğeri dışarıda

Bu sezon fikstürde Galatasaray Ankaragücü'nü, Beşiktaş Konya'yı, Fenerbahçe Yeni Malatya'yı izlerken ilginç bir tesadüfle Trabzonspor şampiyonluktaki rakibi Medipol Başakşehir'i takip ediyor. Yani Boz Baykuşlar'ın oynadığı takımlar bir hafta sonra Fırtına oynuyor. Kaderin bir cilvesi, Başakşehir önümüzdeki üç hafta, ligde kalma savaşı veren Denizlispor, Konya ve Kayserispor'la oynayacak, tabii Trabzon da. Birinin içeriye konuk ettiğiyle diğeri deplasmanda oynayacak.

 

 

Bir de maddi boyutu var

Böylece futbolseverler, önümüzdeki dört hafta, hem şampiyonluk hem de ligde kalma mücadelesini ilgilendiren 6 karşılaşma izleyecek. Aralarında sadece iki puan fark olan Başakşehir ve Trabzonspor'dan bu zorlu yarıştan daha az kayıpla çıkıp şampiyonluğa ulaşacak olan ekip büyük bir para ödülüne de sahip olacak. Madalyonun bir de diğer tarafı var. Alt sıralardaki takımlar da ligde kalıp gelecek sezon sadece katılım payı olarak 40 milyon TL'yi aşkın para kazanacak.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 15
  • Selami odabas 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben tsliyim ama ts hic bi zaman sampiyon olamaz ligde 2 takim bile oynasa o iki takimdan biride ts olsa hep ikinci bitirir sampiyon olamaz kendini zehirleyen tek takim ts sampiyonluga oynayanlardan
    Cevapla
  • AntiTrabzon 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş Trabzon hakkıyla birşey yapamayınca başka türlü yollara girmeye çalışıyor ama pek meraklanmayın Trabzon şampiyonluğu hak etmiyor. Şampiyon Başakşehir
    Cevapla
  • CEMŞİT 3 yıl önce Şikayet Et
    Seninki futbol analizi makyajlı TRABZONSPOR düşmanlığı...
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler engelledi yine koparamadılar Trabzonspor u
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar zorunuza gidiyor trabzonun sampiyonlugu
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir şampiyon olamaz haketmedi fazla heveslenmeyin şampiyon belli bordooo maviiiii
    Cevapla
  • Aksarayli 3 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon Başakşehir inşallah, birde Araplar alırsa bak sen gelen topculara Ronaldo bile gelir seneye
    Cevapla
  • Osmanlı1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Yetersiz; Sanki o tarlalar satılmadı, ne tarım arazileri mütehaitlere verildi niceleride bu işten para kazanamayan tarımcılar tarafından terk edildi.
    Cevapla
  • yetersiz 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar çok meraklısınız satmaya... yakında sulu tarlaları da satarsınız ve tadını çıkartırsınız. sulu tarla neymiş git bir araştır...
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    başakşehir neden ayni gün ayni saatte oynamıyor her hafta 1 gün fazla dinleniyor
    Cevapla
  • Aytekin 3 yıl önce Şikayet Et
    Fazlamı fikstüre nerden bakıyon hacı
    Cevapla
  • tarafsız taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    ha şimdi de bu mesele oldu. iyice çamur oldunuz ama. içimizde birazcık trabzonspor sevgisi kalmıştı bu sene nefrete dönüştürmeyi başarmanıza az kaldı. ibretle izliyoruz.
    Cevapla
  • Eren 3 yıl önce Şikayet Et
    Onların arkası sağlam. Bu hafta hakem trabzonu 3 hafta doğradı.şimdi Başakşehir maçı yönetiyor.yanı herşey kurgulanmış şampiyon belli olmuş.gerisi hikaye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle