Sivasspor şaşırtmaya devam ediyor

Süper Lig'in 30. haftasında dün deplasmanda Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 3 maça çıktı.

Sivasspor şaşırtmaya devam ediyor
Sivasspor şaşırtmaya devam ediyor
GİRİŞ 06.07.2020 11:53 GÜNCELLEME 06.07.2020 11:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şampiyonluk yarışı veren takımlar arasında yer alan kırmızı-beyazlılar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle verilen aranın ardından ligin 27. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'u 1-0 yendi.

Ligin 28. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile 2-2 berabere kalan, 29. haftada iç sahada Hes Kablo Kayserispor'a 2-0 yenilen Sivas temsilcisi, dün de Kasımpaşa deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı.

Son 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan kaybeden Sivasspor, şampiyonluk hedefinden de uzaklaştı.

Kırmızı-beyazlılar, ligin son 4 haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Göztepe ile karşılaşacak.

YORUMLAR 6
  • 58VTN 3 yıl önce Şikayet Et
    gs oyuncularimizın kafasını karıştırdı insallah hicbir zaman sampiyon olamaz bizim oyuncuları ayartti sampiyonluga degil adamlar hangi takima transfer ollalim ne kadar para kazanirız hesabina girdi malum oyuncular yazıklar olsun..
    Cevapla
  • yigido 3 yıl önce Şikayet Et
    emre kilix ve mert hakan sivasin ekmegini yerken baska kuluplerle gizli gizli anlasip hainlik edenlerdir.
    Cevapla
  • hakan karkın 3 yıl önce Şikayet Et
    bunada şükür, futbolcuların kafasınıda karıştırdılar iyice helal olsun
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Yinede bu mütevazi kadrosu ile 4 büyüklerden üçünü geride bırakmış olan bir Sivasspor gerçeği var. Liğ 3. Olduğunda şampiyon olmuş kadar buyük başarıdır. Şurası artıl anlaşılsın; Anadolu kulüpleri İstanbul takımlarının sponsoru konumundan çıkmış ve artık şampiyonluk hesapları yapar duruma gelmişlerdir. Futbola fanatizim gözü ile değil futbol realitesi ve güzelliği ile baktığımız zaman kaliteyi yakalarız. Tebrikler Sivas, Alanya, Trabzon, Başakşehir.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Burdaki başarı futbolcunun kafası rahat parasını alıyor Türkiye'de tektir Sivas para konusunda dediği gün alır bunun için topçular Sivas'ı tercih ediyor sonuçta herkes ekmek parası için bir seyler yapıyor
    Cevapla
  • murat91 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş yendiğinden bu yana 2 yakası bir araya gelmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle