Alanyaspor'dan dipteki Ankaragücü'ne ağır darbe

Süper Lig'in 30. haftasında Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti ve 3 maç sonra kazandı.

Alanyaspor'dan dipteki Ankaragücü'ne ağır darbe
Alanyaspor'dan dipteki Ankaragücü'ne ağır darbe
GİRİŞ 04.07.2020 20:31 GÜNCELLEME 04.07.2020 20:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Ankaragücü evinde Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda oynanan mücadeleyi Alanyaspor deplasmanda 4-1 kazandı.

 

 

Alanyaspor'a galibiyeti getiren goller, 64. dakikada Cisse, 67. dakikada Onur, 78. dakikada penaltıdan Bakasetas ve 90. dakikada Fernandes ile geldi. Ankaragücü'nün tek sayısını ise 58. dakikada oyuna giren Rivas 82. dakikada kaydetti. Ankaragücü'nde Orgill, 44. dakikada kullandığı penaltıda kaleci Marafona'yı geçemedi.

Bu sonucun ardından 3 maçlık galibiyet hasretini noktalayan Alanyaspor üst sıralara doğru yeni bir hamle yaptı ve 48 puana yükseldi. Kümede kalma mücadelesindeki Ankaragücü ise 4 maçlık galibiyet özleminin ardından 25 puanla son sırada kaldı.

 

 

Süper Lig'in 31. haftasında Alanyaspor evinde Galatasaray ile karşılaşacakken, Ankaragücü deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak.

YORUMLAR 7
  • Gökmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım ait olduğun yere.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta kalan tek mermiyi TS ye karşı kullandılar, harç bitti yapı paydos... Başkalarına payanda olanların sonu hiç değişmiyor... Bu sene bunlar, seneye AlAntalya vs...
    Cevapla
  • trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    ankaragücü sana yazıklar olsun diyorum
    Cevapla
  • faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    akcayin ahi tuttu. adami bir hic ugruna harcadilar. siz adam olsaydiniz hocanizin arkasinda dururdunuz. yazik sizin gibi yonetime. yazikki sizin yuzunuzden ankaragucu gibi güzide kulup ne hale geldi.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü sadece Trabzonspora karşı oynarken mi aslan kesiliyor. Kendi sahasında zevkten dört köşe oldu. Hadi bakalım TFF . lige
    Cevapla
  • 23 hıdır 3 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü trabzona aslan kesindiyse de trabzon malesef sondaki takımı yene miyorsa burda trabzonun kendi işini halletmesi gerekirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle