Sinan Gümüş için Fenerbahçe açıklaması!

Antalyaspor Başkanı Şafak Öztürk, Sinan Gümüş’ü isteyen birçok takım olduğunu ancak onunla yola devam etmek istediklerini söyledi.

Sinan Gümüş için Fenerbahçe açıklaması!
Sinan Gümüş için Fenerbahçe açıklaması!
GİRİŞ 27.06.2020 09:43 GÜNCELLEME 27.06.2020 17:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Akdeniz ekibinin devre arasında Genoa’dan kiraladığı Sinan Gümüş için transfer açıklaması geldi.

 

 

Antalyaspor Başkanı Şafak Öztürk, Radyospor’a yaptığı açıklamada “Sinan yaz döneminde de Antalya'ya tatile gelmişti ve beraber vakit geçirmiştik. Galatasaray'da da rotasyon oyuncusuydu. Onun oynaması lazımdı. O da bize gelerek doğru bir seçim yaptı. Biz Antalyaspor olarak onu kesinlikle kadromuzda tutmak isteriz. İyi bir kimyamız oldu. Kişisel olarak da kendisini çok seviyoruz. Bunun dışında mali etkenler önemli olacaktır. Hedefleri ve yapmak istedikleri de önemli” ifadelerini kullandı.

"Sadece Fenerbahçe için değil..."

Adı Fenerbahçe ile de anılan Sinan için Genoa ile anlaşmak zorunda olduklarının altını çizen Şafak Öztürk, “Sinan, Türk futbolcular arasında ciddi potansiyeli olan bir oyuncu. Ama oynaması lazım. Gelecek sezon Antalyaspor'da oynarsa 9-10 gol atar. Zaten bunu kısa sürede gösterdi. Galatasaray'da 5-6 senesi geçti. Milli takım tecrübesi var. Başka bir takımda rotasyon olacağına bize gelip sürekli oynamasını isteriz. Bir şekilde doğru yolu bulacağız. O da kalmak istiyor. İnşallah Genoa ile doğru şartları yakalarız. Kendisi sadece Fenerbahçe’nin değil birçok takımın kadrosunda görmek istediği bir futbolcu. Onu isteyen takımlar ne kadar ciddi bilmiyoruz. Biz Sinan'ı seviyoruz, devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 3
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın Genelde artıkları bir işe yarasaydı Tolga işe yarar Fenerbahçe onun oynadığı her Maçda Mağlup olmazdı!?. :)
    Cevapla
  • barakuda 3 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyon kardeşim haklısın şener özbayraklı gs de çok başarılı oldu her maç ne asistleer ne goller müthiş bir performans daha geriyede gidebiliriz mesela revivo baliç Abdullah Ercan kazım Richard bunlar hepsi müthiş işler yaptılar gs de hepsi iz bıraktı ama kötü iz :))) Beyler her kulüpten her kulübe oyuncu gider sen zaten onu silmişsindir oda hayatına yoluna bakar ama başarılı olur ama başarısız burdan kendine pay çıkartmak nedir tam bir saçmalık
    Cevapla
  • Tokatli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetim adamı deli eder deli
    Cevapla