Sumudica: Galatasaray'ı asla böyle görmemiştim

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sumudica: Galatasaray'ı asla böyle görmemiştim
Sumudica: Galatasaray'ı asla böyle görmemiştim
GİRİŞ 22.06.2020 00:10 GÜNCELLEME 22.06.2020 00:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray ile olaylı bir maç sonunda 3-3 berabere kaldıktan sonra konuştu.

Galatasaray'ın zaman geçirme amaçlı oynadığını kaydeden Rumen teknik adam, "Çok zor bir maç olacağını biliyorduk ve ona göre hazırlandık. 3-1'den büyük takımların bile burada 3-3'e getirmesi çok zor. Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulüplerinden ama takımım 90 dakika boyunca inandı. Sürekli baskı yaptık. Galatasaray gibi bir rakibi zaman geçirme çabasına soktuk. Ben Galatasaray'ı asla böyle görmemiştim, zamanı geçirmeye uğraştılar, oynamaya değil." dedi.

YORUMLAR 4
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    +15 Dakika eklenirse koronadan dolayi hamlaşmiş futbolcular koşmaya devam mi edecekti? Beleşe golle beraberlik verildi size daha neyin aciklamasi bu pes!
    Cevapla
  • Turkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantep koronadan dolayi ara vermedimi ? Trabzonspor, Alanya, Antalya ara vermedimi bide hafta ici turkiye kupasi oynadilar . Bahane yapmayin
    Cevapla
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama yorum yapmaya da değmez
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adama rakibinin 1 saat on kişi oynadığını biri hatırlatsa iyi olur..buna rağmen 2.golü ofsayttan attılar..son penaltı golü öncesini söylemeye gerek yok..hakem gereğini kural öyle desede hakemlik hayatında ilk kez yapmış...bu sene başakşehir artık trabzonla yalnız bırakılacak...diğerleri boşuna uğraşıyor..
    Cevapla