Erol Bulut cephesinden 'Terim' fotoğrafı için açıklama!

Erol Bulut'un basın danışmanı Volkan Küçük konuştu: "Fotoğrafın odaya asılması konusunda Erol Bulut'un bir emri olmamıştır." dedi.

Erol Bulut cephesinden 'Terim' fotoğrafı için açıklama!
Erol Bulut cephesinden 'Terim' fotoğrafı için açıklama!
GİRİŞ 20.06.2020 12:28 GÜNCELLEME 20.06.2020 12:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kupada adını finale yazdıran Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, stattaki odasından ekibiyle birlikte zafer pozu verdi. Instagram hesabından "Tebrikler takım" yazan Bulut'un odasının duvarındaki bir fotoğraf ise dikkatlerden kaçmadı. Alanya'nın Galatasaray'ı elediği maçta atılan golün ardından Bulut'un Terim'in tam karşısında sevindiği fotoğraf bulunuyordu. Bu paylaşım güne damga vurdu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINA BAKIN

O fotoğraf karesinde de yer alan Erol Bulut'un Basın Danışmanı Volkan Küçük, AKŞAM'a konuştu. Küçük olayla ilgili şunları söyledi: "Bu geleneksel bir fotoğraf çekimiydi... Her galibiyetten sonra teknik ekiple yapılan bir şey... Sosyal medya hesaplarına bakıldığında bunu net olarak görebilirsiniz. Fotoğrafın odaya asılması konusunda Erol Bulut'un kesinlikle bir emri olmamıştır.

MESAJ YOLLAMAYA İHTİYACI YOK

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray galibiyeti sonrası bu fotoğraf kulüp yetkilileri tarafından odaya asılmıştır. Hocamız zaten böyle bir karaktere sahip biri değildir. Bu sevinçte yapılan hareketin Fatih Terim'e karşı olmadığını Erol Hocamız zaten açıklamıştı. Erol Hocamız'ın bu fotoğraf üzerinden bir başka kulübe veya kişiye mesaj yollamaya da kesinlikle ihtiyacı yoktur."

O DOĞAL BİR SEVİNÇ

Bulut, bir röportajında bu sevinçle ilgili şunları söylemişti: "Sosyal medyada o görüntüyle ilgili çok yanlış yorumlar yapıldı. Ben bu tip bir insan değilim. Orada normal bir sevincim oldu. Öyle bir fotoğraf ortaya çıktı. Sanki ben kasıtlı yapmışım gibi lanse edildi. Orada öyle bir niyet yok. O doğal bir sevinçti."

 

 

YORUMLAR 4
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ye şirin görünme çabaları. Orada emre ve volkan olduğu sürece böyle genç hocaları yerler.
    Cevapla
  • Vatan sever 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru emre volkan Fenerbahçe ye Zarar dan başka bir şey vermezler
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Küçük ama Fatih hoca gerçekten büyük adam yoksa resmi niye asılsın.
    Cevapla
  • tarafsız 3 yıl önce Şikayet Et
    türk milli takımını fitne ve fesatlarına alet edip daha sonra tazminat isteyecek kadar büyük. biz öyle hatırlıyoruz ve biliyoruz.
    Cevapla