Marius Sumudica: 3 puan daha alırsak ligde kalırız

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün bir puan kazandık. İki, üç puan daha alırsak ligde kalırız" dedi.

Marius Sumudica: 3 puan daha alırsak ligde kalırız
Marius Sumudica: 3 puan daha alırsak ligde kalırız
GİRİŞ 14.06.2020 23:57 GÜNCELLEME 14.06.2020 23:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 1-1 berabere biten Ankaragücü maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Ligde yer alan iyi bir takıma karşı önemli bir puan aldıklarını ve ligin kalan kısımlarından iki yada üç puan daha almaları halinde ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

Sumudica, "Bugün bir puan kazandık. Takımımız hazır değildi. Maçın ilk yarısını biz domine ettik ama ikinci yarı kontrol rakipteydi. Bugün bir puan kazandık ve 33 puana yükseldik. O yüzden alınacak her puan kıymetli ve önemli. Bu ligde her maç ayrı bir zorluk derecesinde oynanıyor. Çok farklı bir ortamda futbol oynuyoruz. Oyuncular da ben de bu ortama alışamadık. Maçlarda her şey olabiliyor. Biz, iki yada üç puan daha alırsak ligde kalırız diye düşünüyorum. O yüzden önümüzdeki maçlara odaklanıp bu puanları toplamak istiyoruz. Sonrasında da gelecek yılın planını yapmaya başlamak istiyoruz. Bugün iyi futbol oynamadı, yani istediğimiz gibi oynamadık. Benim amacım her zaman iyi futbol oynatmak ve bunu çözeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Karataşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Alttaki takımlarda iş yok yoksa Gaziantep futbol olarak bir şeyi düşmenin en büyük adayı GaziantepFK önümüzdeki sezon iyi ve yiğit bir hoca ile iyi oyuncular bekliyoruz başkandan Başarılar Gk
    Cevapla