Ankaragücü ve Gençlerbirliği top başı yaptı

Ankaragücü ve Gençlerbirliği, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Süper Lig’e verilen aradan sonra ilk antrenmanlarını bugün gerçekleştirdi.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği top başı yaptı
Ankaragücü ve Gençlerbirliği top başı yaptı
GİRİŞ 12.05.2020 21:05 GÜNCELLEME 12.05.2020 21:05

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirilen çift antrenman, TFF Sağlık Kurulu tarafından belirlenen kurallar dahilinde yapıldı. Günün ilk antrenmanı koordinasyonlu ısınma hareketleriyle başladı.

Ana bölümlerde ise topla teknik çalışmalar üzerinde duruldu. Antrenmanlar, soğuma hareketlerinin ardından sona erdi. Günün ikinci antrenmanı ise taktik ve teknik çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenmanlarda kullanılan ekipmanlar, antrenman öncesi ve sonrası dezenfekte edilirken, sosyal mesafe kurallarına uyuldu.

Başkent ekibi çalışmalarını yarın yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

GENÇLERBİRLİĞİ DE İDMANLARA BAŞLADI

Gençlerbirliği Kulübü, koronavirüs testlerinin negatif çıkmasının ardından kampını sonlandırarak çalışmalara başladı. Sabah ve akşam olmak üzere farklı oyuncu grupları ile antrenmanlarına başlayan Başkent ekibi, koşu ve koordinasyon hareketleri ile gerçekleştirdiği antrenmanlarda sosyal mesafe kurallarına dikkat etti. Akşam saatlerinde yapılan çalışmalar sırasında ise tesislere giren kedi renkli görüntülerin oluşmasına sebep oldu.