Avcı'dan Terim'e gönderme! "Onlar 27 puandı ama..."

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan ve şu an boşta olan deneyimli teknik adam Abdullah Avcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Avcı'dan Terim'e gönderme! "Onlar 27 puandı ama..."
Avcı'dan Terim'e gönderme! "Onlar 27 puandı ama..."
GİRİŞ 24.04.2020 23:28 GÜNCELLEME 24.04.2020 23:28
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı, NTVSpor'un canlı yayın konuğu oldu. Telefonla bağlandığı yayında karantina günlerini anlatan 56 yaşındaki hoca, siyah-beyazlı ekibin başında olduğu döneme de değindi. Tecrübeli çalıştırıcı medyada kendisi aleyhine algı yapıldığını dile getirdi.

Abdullah Avcı, Galatasaray'ın 66 yaşındaki teknik direktörü Fatih Terim'e puan tablosu üzerinden gönderme yaptı.

Ligin ilk yarısını 30 puanla bitirdiklerini ve 27 puanlı Galatasaray'ın önünde olduklarını hatırlatan Avcı, buna rağmen Beşiktaş kaybederse hocası gidecek şeklinde haberler yapıldığını söyledi. İlk devrede Fatih Terim'den daha başarılı olduğunu ancak kendisi üzerinden algılar yapıldığını aktardı.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şöyle:

"Başarı veya başarısızlık neye göre? Beşiktaş, benim hep gelmek istediğim bir seviyeydi. Geçmişle mi karşılaştıracağız yoksa Şenol Hoca zamanında iki yıl üst üste şampiyon olmuş takımla mı? Benim buna da cevabım vardır elbet. Çalıştırdığım takımlar hep zirveye oynamıştır ama bunun içinden çıkardığımız dersler de var."

"Devre bitti 30 puan, Galatasaray 27 puan. Beşiktaş teknik direktörü için kaybederse gidecek algısı vardı. Bunu nasıl değerlendireceksin? Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Vicdanen rahatım. Mesleki anlamda cebime koyduğum şeyler de var."

"Bir daha farklı bir takıma gittiğimde daha farklı analizler de yapacağım. Kendimi ifade edebilen birisiyim. Beşiktaş'a gelmek önemli bir gurur ve tutku. Zorlukları da biliyordum. 6. Hafta hoca istifa, 12.hafta tribüne. 1 ay sonra tesisten ayrılmak zorunda kalıyorsun."

"Gelecek ile ilgili sağlık probleminin çözülmesi lazım. Futbol nasıl oynanacak bilmiyoruz. O süreci biz de adım adım takip ediyoruz. Bence oynanarak devam etmeli futbol."

"Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra yurt içi yurt dışından dolaylı olarak teklif aldım. Kariyer planlamasını sağlık işi düzeldikten sonra yapacağım."

YORUMLAR 60
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim sonuncu bitirsede kredisi bitmez.. Kendini imparatorla bir görmen tamamen eziklik duygusu..
    Cevapla
  • Güngör 3 yıl önce Şikayet Et
    İmparator olmak kolay değil
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz buna züğürt tesellisi deriz
    Cevapla
  • antepli recco 3 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı sen kendini tanımıyorsun.ya fatih terim kim sen kimsin.yani bunu futbol içinde kast ediyorum.sen bir kenara çekil ve sus
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağzın bal yesin
    Cevapla
  • BARON4545 3 yıl önce Şikayet Et
    Nisan a kadar hepinize 3,5,veya 8 puan avans mayis lar da ŞAMPIYON GALATASARAY yazılır sosyal mesafeyi koruyalim 22 Şampiyon digerlerini kendi haline bırak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle