Nihat Özdemir'in Süper Lig için işaret ettiği o tarih

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig’in geleceği hakkında yapılan spekülasyonların yanlış olduğunu söyledi.

Nihat Özdemir'in Süper Lig için işaret ettiği o tarih
Nihat Özdemir'in Süper Lig için işaret ettiği o tarih
GİRİŞ 27.03.2020 09:38 GÜNCELLEME 27.03.2020 09:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Türk futbolunun koronavirüs salgını nedeniyle içine düştüğü durumu en az hasarla atlatması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Ümitlerinin ve hayallerinin Türkiye’nin iyi olması ve Süper Lig’in oynanması şeklinde olduğunu belirten Özdemir, "Türkiye’deki ortamın iyi olmasını bekliyoruz. Türkiye’deki şartların iyi olmasını diliyoruz" ifadesini kullandı.

"BİZ KİMSEYLE KONUŞMUYORUZ"

Başkan Nihat Özdemir, bazı yöneticilerin ligin geleceğine dair yaptıkları yorumların yersiz ve zamansız olduğunu da belirterek, "Biz kimseyle bu konularda bir şey konuşmuyoruz. Bizim temennimiz ligin oynanıp, tamamlanması. Hele 2 Nisan’ı bir görelim, ondan sonra yeni bir değerlendirme yaparız. Bu sadece bizim vereceğimiz bir karar değil. Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine göre oturup, yeni bir yol haritası belirleriz. Şu anda olmayan ihtimaller üzerine polemik üretip, bunun üzerinden toplumu gerecek değerlendirmeler yapmak yersiz olur" şeklinde konuştu.

"KONUNUN BİRÇOK TARAFI VAR"

Dünyanın benzeri görülmemiş bir felaketten geçtiğini, futbolun da bundan olumsuz etkilenmesinin doğal olduğunu belirten Özdemir, "Bu işin birçok tarafı var. Kulüpler var, futbolcular var, taraftar var, yayıncı kuruluş var. Ama biz daha hiçbir şey konuşmadık. Her şeyin iyi olmasını bekliyor ve diliyoruz. Sis bulutlarının dağılmasından sonra sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz. Şu anda polemik üretecek yaklaşımlar ve açıklamaların içinde olmamalıyız" dedi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 12
  • 68aksaray68 4 yıl önce Şikayet Et
    buna biri anlatsın olayın ciddiyetini hala futbol oynatma derdinde para derdinde lig bitti aslanım günaydın
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu lig burada bitmiştir. Ligin tescilini mümkün olduğu kadar geç açıklayacaklar. Trabzonu şampiyon edecekler.
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Takimlar borc bataginda. Simdi sorsan hepsine maclari oynamak istermisiniz diye hepsi tamam der. Kim odeyecek futbolcularin milyonluk eurolarini.!Takimlar test yaptirip hepsinin sonucu negatif ise tesislerinde aileleri ile kalmak sartiyla maclari 3 gunde bir oynayarak bitirilirdi 1 ayda.TFF isterse bana der ligleri iptal eder.Kim odeyecek o kadar zarari.Devlet verecek.Yani biz odeyecez milyonlarca euroyu.Emin olun simdi hepsi devletten para icin yalvariyordur.Millet can derdine dusmus ve devlet halkini korumak bakmak icin mucadele ediyor,bu spor takimlarida bankalara,devleti baski altina alarak para istiyordur
    Cevapla
  • İBRAHİM SELVİ 4 yıl önce Şikayet Et
    çok konuşma istifa et
    Cevapla
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu sene unutun ligi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle