Süper Lig'de 9 haftadır kazanamayan Yeni Malatyaspor'da taraftarlar, Konyaspor maçında Başkan Adil Gevrek'i istifaya davet etti. Maç sonunda Gevrek ile sarı-kırmızılı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da son dönemlerde alınan başarısız sonuçların ardından başkan Adil Gevrek yönetimine tepkiler çığ gibi büyürken, bugün oynanan müsabakanın ardından da gerilim iyice yükseldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda 1-1'lik eşitlikle tamamlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor - İttifak Holding Konyaspor maçının ardından ev sahibi ekibin taraftarları ile başkan Adil Gevrek arasında kavga yaşandı.

POLİS KORUMASIYLA ARACINA BİNDİRİLDİ

Maç sırasında "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, müsabakanın ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in stattan ayrıldığı sırada Gevrek'in aracının önünü kesti. Bu sırada aracından inen Gevrek, taraftarlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek, yumruk yumruğa kavgaya döndüğü öğrenilirken, araya güvenlik görevlileri girdi. Daha sonrasında Gevrek, polis korumasıyla aracına bindirildi ve taraftarların olduğu bölümden uzaklaştı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Berkay34tr 08.03.2020 01:47
    Taraftar,klup başkanın aracının önünü keserek,hakaret edip başkanı darp etmeye kalkismamaludir. Malatya spor hikmet hocayla cikasa geçecektir, sabırlı ve anlayışlı olunmalıdır..
  • konyaspor 08.03.2020 00:26
    konyaspor taraftarı başkana ne zaman tepki verecek? düşünce mi?
  • Ergin 44 08.03.2020 00:09
    Adil başkana bu hareketlerle haksızlık yapılıyor. Elbette ki bu durumla alakalı sorumluluğu vardır ve yanlışında farkındadır ancak bizi pendikle mücadele ederken süper lige getiren akıl bu başkana ait. Eğer ligde kalırsak hiç bir şeye değişilmeyecek bir tecrübeye sahib oldu adil gevrek . Ben şahsen düşsek bile adil başkana teşekkür ederdim .
  • Zzz 07.03.2020 22:19
    Ne oluyor bize her yerde kavga dövüş hakaret böyle giderse işimiz zor
  • Cemal 07.03.2020 22:07
    M Müslüman ülkelerde top derhal kaldırılması lazım
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek